Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΞεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων καυσοξύλευσης στο δήμο Θέρμης

Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων καυσοξύλευσης στο δήμο Θέρμης

Ξεκίνησε σήμερα 6 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση άδειας συλλογής ξερών καυσόξυλων από ξερά κατακείμενα και ιστάμενα οποιουδήποτε είδους δέντρα, πλην πλατάνου, από τους κατοίκους του δήμου Θέρμης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 20 Σεπτεμβρίου, στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου, στην Κοινότητα Βασιλικών (γραφείο 3), και ώρες 07:30 π.μ. με 15:00 μ.μ., (πληροφορίες κα Ελένη Συμεωνίδου Ελένη, τηλ.: 23963 30032, e-mail: agros@thermi.gov.gr). Αιτήσεις οι οποίες θα υποβληθούν μετά την 20η Σεπτεμβρίου δεν θα γίνονται δεκτές.

Από το Δασαρχείο διευκρινίζεται ότι τα συλλεγόμενα καυσόξυλα, πλην πλατάνου, θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για ατομικές ανάγκες των κατοίκων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, και επιτρέπεται μία αίτηση ανά οικογένεια.

Οι ποσότητες που θα δοθούν είναι:

  • μέχρι δύο (2) χ.κ.μ. την ημέρα και έξι (6) χ.κ.μ. για όλη την περίοδο ανά αιτούντα για τους κατοίκους των δημοτικών κοινοτήτων Περιστεράς και Λιβαδίου.
  • μέχρι δύο(2) χ.κ.μ. την ημέρα και τέσσερα (4) χ.κ.μ. για όλη την περίοδο ανά αιτούντα για τους κατοίκους των υπολοίπων δημοτικών κοινοτήτων του δήμου Θέρμης.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

1. Αίτησηστα Κοινοτικά καταστήματα ή στο email: agros@thermi.gov.gr

2. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας η οποία εκδίδεται από τα ΚΕΠ (αιτήσεις που δεν ΘΑ συνοδεύονται από βεβαίωση μόνιμης κατοικίας δεν θα γίνονται δεκτές).

Η συλλογή των καυσόξυλων θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 23η Οκτωβρίου 2021 με σημείωμα που θα χορηγεί αρμόδιο δασικό όργανο, μόνο από τις περιοχές όπου δηλώνουν οι αιτούντες μόνιμη κατοικία, με την παρουσία του δασοφύλακα, κατόπιν προκαθορισμένης ημερομηνίας και οι θέσεις θα υποδειχθούν από τους αιτούντες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα