Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΜε λαμπρότητα η επέτειος της 25ης Μαρτίου στον δήμο Ωραιοκάστρου

Με λαμπρότητα η επέτειος της 25ης Μαρτίου στον δήμο Ωραιοκάστρου

Τους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία του Ελληνικού Έθνους τίμησαν οι  παρελαύνοντες μαθητές του δήμο Ωραιοκάστρου .

Συγκεκριμένα κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στις δημοτικές κοινότητες του δήμου σημαιοστολίστηκαν δημόσια κτίρια και πλατείες, ενώ τελέστηκε δοξολογία στους ιερούς ναούς, καθώς και κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα, σε συνδυασμό με τις παρελάσεις σχολείων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Το παρόν στην δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο, έδωσε και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, κ. Παντελής Τσακίρης. με τον προϊστάμενο του ναού, π. Νικόλαο Μοναστηρίδη να εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας. Μετά την δοξολογία ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Ωραιοκάστρου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση επί της οδού Κομνηνών. Παρόντας στις εκδηλώσεις και ο βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεοφάνης Παπάς.

Στο επετειακό μήνυμα του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, κ. Παντελής Τσακίρης ανέφερε “Τα παιδιά μας παρέλασαν με περηφάνια και δυναμισμό. Η νεολαία του Δήμου Ωραιοκάστρου έστειλε σήμερα ένα ηχηρό μήνυμα, ότι αποτελεί την εγγύηση για ένα σπουδαίο μέλλον. Θέλω να συγχαρώ τις μαθήτριες, τους μαθητές και τα μέλη των συλλόγων που σήμερα παρέλασαν, καθώς επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημότες μας, χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα