Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚ.Λουφάκης: Eίμαστε σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο της Δήμητρας - Εργαζόταν στην...

Κ.Λουφάκης: Eίμαστε σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο της Δήμητρας – Εργαζόταν στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομία

 

”Eίμαστε σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο της Δήμητρας”, αναφέρει ο Πρόεδρος ΔΣ της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Κυριάκος Λουφάκης, αναφερόμενος στην Δήμητρα Ιορδανίδου που έχασε τη ζωή της σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, όταν φορτηγό την παρέσυρε ενώ οδηγούσε ποδήλατο πηγαίνωντας στην εργασία της.

”Στην ΑΖΚ είμαστε σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό χαμό της φίλης μας, συναδέλφου μας και συνεργάτη μας της Δήμητρας. Η Δήμητρα Ιορδανίδου υπήρξε στέλεχος της Ζώνης από την ίδρυσή της. Πέρα από εξαιρετική υπάλληλος ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας. Θα μας λείψει το χαμόγελό της, η συναναστροφή της, η δουλειά της.

Έχοντας στο μυαλό μας πρώτα απ’ όλα τους γονείς της, τόσο εγώ όσο και το ΔΣ της Ζώνης εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους γονείς της, τους οικείους της και τους φίλους της. Κουράγιο σε μας και καλό παράδεισο στην Δήμητρα”, αναφέρει η ανάρτηση του κ.Λουφάκη, στα social media.
Επίσης η ΑΖΚ σε ανακοίνωση της αναφέρει ”Ο Πρόεδρος ΔΣ της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο της Δήμητρας Ιορδανίδου, στην οικογένεια και τους οικείους της.”.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα