Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚΚΕ: Υποκριτική η στάση της διοίκησης Ζέρβα

ΚΚΕ: Υποκριτική η στάση της διοίκησης Ζέρβα

Η κομματική οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σχολίασε την καρατόμηση των δύο αυτοδιοικητικών του δήμου Θεσσαλονίκης, από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, καθώς παρέκαμψαν τη σειρά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Φαινόμενα όπως αυτά με τα στελέχη της ΝΔ και της διοίκησης Ζέρβα στο Δήμο Θεσσαλονίκης που παρέκαμψαν τη σειρά των εμβολιασμών αναδεικνύουν για άλλη μια φορά τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα στην διαδικασία των εμβολιασμών, τα κενά που δημιουργούνται και που κάποιοι δεν διστάζουν να εκμεταλλευτούν για να «τακτοποιήσουν» τους δικούς τους ανθρώπους.

Η στάση της διοίκησης Ζέρβα είναι υποκριτική. Από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα δεν απαίτησε καμία ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, δεν έκανε λόγο για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση στον ΟΑΣΘ, δεν πήρε μέτρα γα τα σχολεία και στους χώρους δουλειάς, αντίθετα πρωτοστάτησε στην επίρριψη των ευθυνών στους κατοίκους της πόλης.

Απαιτούμε τώρα πραγματική θωράκιση του δημοσίου συστήματος υγείας, μέτρα πρόληψης και μαζικά τεστ, πρόσβαση σ’ όλα τα διαθέσιμα ασφαλή κι αποτελεσματικά εμβόλια».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα