Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαρέ καρέ η διάρρηξη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη – Θύμα συμμορίας για τέταρτη...

Καρέ καρέ η διάρρηξη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη – Θύμα συμμορίας για τέταρτη φορά

Στα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το LIVE NEWS φαίνονται δύο άνδρες με κουκούλες να φτάνουν έξω την επιχείρηση. Μία ειδοποίηση από τις κάμερες ασφαλείας χτυπάει στα κινητά των ιδιοκτητών και παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

«Είδαμε τα δύο άτομα τα οποία σπάσανε, μπήκαν, κάνανε ό,τι κάναν και φύγανε και εμείς αποσβολωμένοι να κοιτάμε».

Είναι λίγο πριν από τις 04.00 ξημερώματα Δευτέρας. Κρατάνε στα χέρια τους λοστούς και χτυπάνε με όλη τους τη δύναμη την τζαμαρία του ψητοπωλείου. Το προσπαθούν αρκετά. Καταφέρνουν να σπάσουν ένα μέρος της τζαμαρίας και ο ένας με το μαύρο μπουφάν μπαίνει μέσα.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι η τέταρτη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης μέσα σε λίγους μήνες.

«Είχαμε τέσσερα περιστατικά από τον Μάιο και μετά. Μας πήρανε και αρκετά χρήματα, κοντά 3.000€. Μετά βάλαμε συναγερμό. Τώρα με λοστό, ήρθαν και ξήλωσαν χρηματοκιβώτιο το οποίο μέσα είχε το ταμείο της ημέρας, κάτι λιγότερο από 3.000 €».

Η διάρρηξη

Έχει μπει απευθείας μέσα στο γραφείο της επιχείρησης. Αρχίζει και πετάει κάτω ό,τι έχει μπροστά του μέχρι να βρει χρήματα. Έχει στοχεύσει σε ένα κρυμμένο χρηματοκιβώτιο που μέσα είχε τις εισπράξεις της μέρας. Σε λιγότερο από ένα λεπτό το βρίσκει και τρέχει να φύγει με τον συναγερμό του ψητοπωλείου να χτυπάει.

«Η αδερφή μου τους κατάλαβε με το που ακούστηκε θόρυβος, κάλεσε έγκαιρα την αστυνομία. Δηλαδή εγώ θεωρώ πως αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο».

Ο συνεργός του φυλάει τσίλιες απ’ έξω. Μόλις τον βλέπει, πάει στην τζαμαρία να τον βοηθήσει. Παίρνει το χρηματοκιβώτιο στα χέρια του και τρέχει. Ο άνδρας με τα μαύρα επιστρέφει μέσα στο γραφείο. Συνεχίζει το ψάξιμο και πολύ γρήγορα βρίσκει και δεύτερο χρηματοκιβώτιο. το παίρνει και το βάζει στα πόδια.

«Τους πιάσανε στον Περιφερειακό από ό,τι έμαθα, τους ελέγξανε, βρήκαν τα πράγματα».

Δεν πρόλαβαν να πάνε μακριά. Πέταξαν στον Περιφερειακό τα κουτιά με τα χρήματα και λίγο αργότερα οι Αρχές κατάφεραν και τους κινητοποίησαν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα