Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚακοκαιρία-Θεσσαλονίκη: Αγανακτισμένοι πολίτες κατά Ζέρβα «Καθαρίστε τα φρεάτια! Πλημμύρισαν τα μαγαζιά...

Κακοκαιρία-Θεσσαλονίκη: Αγανακτισμένοι πολίτες κατά Ζέρβα «Καθαρίστε τα φρεάτια! Πλημμύρισαν τα μαγαζιά μας»-«Βάρκα θέλουμε για να περάσουμε το πεζοδρόμιο»

Προβλήματα, για ακόμη μια φορά, δημιουργήθηκαν από την βροχόπτωση που σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Κάτοικοι του δήμου Θεσσαλονίκης αγανακτισμένοι πλέον από το γεγονός ότι δεν πρόλαβαν να πέσουν οι πρώτες στάλες βροχής και βούλωσαν τα φρεάτια με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, είδαν και απόειδαν και είπαν να «βρουν» το δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα εκεί που συχνάζει, στο στέκι του, τα social media.

Δεν πρόλαβε λοιπόν περιχαρής να κάνει άλλη μια ανάρτηση με φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στο αμαξοστάσιο του Δήμου, ώστε όπως λέει να επιθεωρήσει τον στόλο των δημοτικών οχημάτων που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση χιονόπτωσης ή παγετού και από κάτω δημότες του έστειλαν τα παράπονα τους.

Μια πολίτης τονίζει πως « δεν ξεκινάτε με τα φρεάτια (οχι του κέντρου που κάνετε βόλτες) στις γειτονιές μας;;; Βάρκα θέλουμε για να περάσουμε το πεζοδρόμιο».

Άλλος πολίτης κάνει έκκληση «Κύριε δήμαρχε πλημμύρισαν τα μαγαζιά μας τα υπόγεια κάντε κάτι επιτέλους».

Ενώ άλλος δημότης προσθέτει: «Αγαπητέ δήμαρχε ζω στην Άνω Πόλη δεν έχει έρθει ποτέ στο δρομάκι μας να ρίξει κανείς ποτέ αλάτι ούτε να σκουπίσει. Όλα τα χρόνια φροντίζουμε μόνοι μας το δρόμο είμαστε δυο οικοδομές και όσες φορές ήρθαμε και ενημερώσαμε τους αρμόδιους εισπράξαμε παντελή αδιαφορία. Είχα την ελπίδα ότι εσείς κάτι θα αλλάζατε αλλά βλέπω ότι Θεσσαλονίκη παραμένει μόνο η Τσιμισκή και η παραλία».

Δείτε:

 

 

 

  •  

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα