Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Καρφί ΕΥΑΘ εναντίον Ζέρβα για τις βρύσες στη Ν. Παραλία -...

Θεσσαλονίκη: Καρφί ΕΥΑΘ εναντίον Ζέρβα για τις βρύσες στη Ν. Παραλία – “Οι εργαζόμενοι είχαν προσφερθεί να βάλουν τις βρύσες δωρεάν, ενώ ο δήμαρχος ήθελε να κάνει διαγωνισμό για εργολάβο”

Η διοίκηση της ΕΥΑΘ (Αγις Παπαδόπουλος, Ανθιμος Αμανατίδης, Γρηγόρης Πενέλης) είχε χθες συνάντηση με τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη. Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε ακολούθως:

«Για το μείζον θέμα των δημόσιων βρυσών (σημ.: υποχρέωση όλων των δήμων) και της πρόσβασης των Θεσσαλονικέων σε καθαρό πόσιμο νερό στους κοινόχρηστους χώρους εν μέσω μάλιστα κλιματικής κρίσης, συμφωνήθηκε να επανέλθει η ΕΥΑΘ με τον σχεδιασμό της για αλλαγή των βρυσών στη Νέα Παραλία, ο οποίος δεν ευοδώθηκε με την προηγούμενη διοίκηση του δήμου».

Το καρφί εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής είναι τεραστίων διαστάσεων! Παρεμπιπτόντως και προς αποφυγή παρεξηγήσεων στο κοντινό μέλλον θυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ είχαν προσφερθεί να βάλουν τις βρύσες δωρεάν, ενώ ο προηγούμενος δήμαρχος ήθελε να κάνει διαγωνισμό για εργολάβο.

Πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα