Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Η στιγμή της ληστείας ιδιοκτήτριας βενζινάδικου - Την απείλησαν με πιστόλι...

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της ληστείας ιδιοκτήτριας βενζινάδικου – Την απείλησαν με πιστόλι και της άρπαξαν το σταυρό από τον λαιμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμές τρόμου έζησε περίπου νωρίς το πρωί της Δευτέρας ιδιοκτήτρια βενζινάδικου στη βιομηχανική περιοχή Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη όταν τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους κατέβηκαν από αυτοκίνητο, την απείλησαν με όπλο, της άρπαξαν τον σταυρό από τον λαιμό της επειδή εκείνη δεν είχε χρήματα και τελικά αποπειράθηκαν να την πατήσουν με το όχημά τους.

«Ήταν περίπου 6:30 το πρωί όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που στην αρχή νόμισα ότι ήταν πελάτες. Κατέβηκαν τρία άτομα κουκουλωμένα με το όπλο στο χέρι και μου είπαν “τα λεφτά, τα λεφτά”» περιέγραψε στην ΕΡΤ η κυρία Τσαγατζή.

«Εγώ τους είπα ότι είχα μόλις ανοίξει και δεν είχα χρήματα. Τότε ο ένας με το ένα χέρι στο όπλο, με το άλλο χέρι μου άρπαξε τον σταυρό από τον λαιμό. Με σημάδεψε δεύτερη και τρίτη φορά, πήγα να κρυφτώ πίσω από ένα αυτοκίνητο, κάνει μια όπισθεν και ήταν έτοιμος να με πατήσει» συνέχισε η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου.

&n

 

Όπως εξομολογήθηκε «φοβήθηκα, πανικοβλήθηκα, αυτός φώναζε “τα λεφτά, τα λεφτά”».

Η ίδια κατήγγειλε, τέλος, ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στην επιχείρησή της «μου είπαν τους συλλαβμάνουν τους διαρρήκτες και η δικαοσύνη τους αφήνει ελεύθερους και αυτό είναι το παράπονό τους».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα