Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη δύο Πακιστανών για κλοπή οχήματος

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη δύο Πακιστανών για κλοπή οχήματος

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, χθες το μεσημέρι (11-12-2023), δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 30 και 22 ετών, για απείθεια, ψευδή κατάθεση, παράβαση του Κ.Ο.Κ. και κλοπή οχήματος.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνόμευσης περιοχών της Θεσσαλονίκης, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισε στην Μενεμένη όχημα, με επιβαίνοντες τους συλληφθέντες, οι οποίοι νωρίτερα δεν σταμάτησαν σε σήματα των αστυνομικών και επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε πως για το συγκεκριμένο όχημα είχε δηλωθεί κλοπή, στις 20-11-2023, στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, ενώ ο 22χρονος για την ταυτοποίηση του, υπέδειξε έγγραφο το οποίο αντιστοιχούσε σε έτερο άτομο.

Από την έρευνα των αστυνομικών εξακριβώθηκαν τα πραγματικά στοιχεία του 22χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της ληστείας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα