Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Εκδήλωση για τους τρόπους διαχείρισης άγχους ενόψει Πανελληνίων

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για τους τρόπους διαχείρισης άγχους ενόψει Πανελληνίων

Διαδικτυακό webinar για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη διαχείριση του άγχους διοργανώνει το Σάββατο 13 Μαΐου ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 από τις 4:30 έως τις 6μ.μ., με θέμα την «Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση» και συνδιοργανώνεται από το τμήμα Απασχόλησης, Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Εθελοντισμού και Προαγωγής της Υγείας, το Κέντρο Πρόληψης «Πυξίδα» και την εταιρεία Career Gate.

Η διαδικτυακή εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και απευθύνεται κυρίως στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά και σε όλους τους μαθητές και φοιτητές που βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με τη διαδικασία εξετάσεων. Χρήσιμα θα είναι όσα αναλυθούν στην εκδήλωση και για τους γονείς τους κηδεμόνες και βέβαια τους εκπαιδευτικούς.
Όπως τονίζει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, «ο δήμος που δημιούργησε το πρώτο Δημοτικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού μέσω του οποίου ήδη εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες βρίσκουν δωρεάν τον επαγγελματικό δρόμο τους και βάζουν τα θεμέλια για μία ευτυχισμένη ζωή ως ενήλικες, επιχειρεί να βοηθήσει τους νέους να διαχειριστούν δημιουργικά το άγχος τους ενόψει μίας από τις πιο κρίσιμες δοκιμασίες της ζωής τους».
Καταλήγοντας καλεί όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές και μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς να συνδεθούν το Σάββατο για να μάθουν ότι το άγχος ελέγχεται και μάλιστα μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του μαθητή.

Infο: Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και λεπτομέρειες για την εκδήλωση εδώ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα