Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Εικόνες από τη στιγμή που το ασθενοφόρο παραλαμβάνει τα τρία παιδιά...

Θεσσαλονίκη: Εικόνες από τη στιγμή που το ασθενοφόρο παραλαμβάνει τα τρία παιδιά του τροχαίου στη Νικόπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες από τη στιγμή που έχουν καταφθάσει τα ασθενοφόρα και παραλαμβάνουν τα τρία τραυματισμένα παιδιά, μετά τη πρόσκρουση δύο αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με Λέσβου στην Θεσσαλονίκη,

παρουσιάζει το newsit.gr.

Σε αυτές φαίνεται το ασθενοφόρο όπου γύρω του είναι σταθμευμένα τα άλλα ασθενοφόρα και αρκετά αυτοκίνητα, ενώ έχει συγκεντρωθεί κόσμος, καθώς ένα αυτοκίνητο στην περιοχή της Νικόπολης έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε τρία παιδιά.

«Ακούσαμε το παιδί να φωνάζει βοήθεια, να ουρλιάζει από τον πόνο. Πεταχτήκαμε, λέμε ‘’τι έγινε;’’.  Σοκαριστική η εικόνα. Όταν βλέπεις ένα νέο παιδί κάτω, τι να σκεφτούμε! Είχε χτυπήσει το πόδι του» λέει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής.

Αναφέρει ότι «τρία παιδιά ήταν στην παρέα. Με το χτύπημα, πετάχτηκαν τα παιδιά στο χωράφι. Εγώ όταν βγήκα ήταν το ένα ξαπλωμένο και τα άλλα δύο προσπαθούσαν να βρουν τα κινητά τους, τα παπούτσια τους. Τα δύο ήταν λίγο πιο καλά στην υγεία τους αν και είδα ότι και το δεύτερο το παιδί το πήρε το ασθενοφόρο».  

Η αυτόπτης μάρτυρας του σοβαρού ατυχήματος τονίζει ότι τα τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο είναι κάτι παραπάνω από σύνηθες.

«Είναι σοκαριστικό γιατί γίνεται συνέχεια αυτό, δεν είναι πρώτη φορά. Εμείς έχουμε μεγάλο πρόβλημα εδώ σε αυτή τη διασταύρωση, διότι δεν υπάρχει φανάρι, δεν υπάρχει κάτι να σταματάει τα αυτοκίνητα. Θεωρούν όλοι ότι ο δρόμος αυτός είναι κεντρικός αλλά και ότι και ο κάθετος του είναι κεντρικός. Έχουμε τεράστια stop που δεν τα ελέγχει ποτέ κανένας».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα