Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: «Αρρυθμίες» στη ΒΙΠΕ Σίνδου προκαλεί το FlyOver (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: «Αρρυθμίες» στη ΒΙΠΕ Σίνδου προκαλεί το FlyOver (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλαγές ωραρίου, μετεγκατάσταση από τα ανατολικά στα δυτικά, μέχρι και σκέψεις για παραιτήσεις, σκέφτονται χιλιάδες Θεσσαλονικείς που εργάζονται στη ΒΙΠΕ Σίνδου. Οι καθυστερήσεις που σημειώνονται καθημερινά στην εξωτερική περιφερειακής από τα έργα για την Flyover, έχουν προκαλέσει αρρυθμίες στη λειτουργία πολλών βιομηχανιών.

Ο Χαράλαμπος Γιουσμάς περιγράφει στην ΕΡΤ3 το μαρτύριο που ζει καθημερινά πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του. Εργάζεται στη ΒΙΠΕ Σίνδου, όπου απασχολούνται πάνω από 30.000 εργαζόμενοι και καθώς μένει στην Καλαμαριά, διασχίζει υποχρεωτικά την εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης. Εκεί όμως άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή της flyover και η κίνηση, σε ώρες αιχμής, διεξάγεται με πολύ δυσκολία.

Ήδη πολλές επιχειρήσεις δέχονται αιτήματα από εργαζομένους τους να αλλάξουν ώρες προσέλευσης και αποχώρησης από την εργασία. Έχουν καταγραφεί, επίσης, περιπτώσεις με εργαζόμενους οι οποίοι αλλάζουν κατοικία, μετακινούμενοι στα δυτικά, ενώ δεν λείπουν και περιστατικά με άλλους που σκέφτονται να παραιτηθούν.

Σύμφωνα με επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ Σίνδου η επιμήκυνση του χρόνου εκτέλεσης μιας παράδοσης από τα δυτικά στα ανατολικά της πόλης έχει οδηγήσει τις μεταφορικές να αυξήσουν σημαντικά τα κόμιστρά τους.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα