Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗ απόλυτη «κωλοτούμπα» από τον Δ.Θεσσαλονίκης - Έριξε άκυρο στους εκπροσώπους των...

Η απόλυτη «κωλοτούμπα» από τον Δ.Θεσσαλονίκης – Έριξε άκυρο στους εκπροσώπους των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα, αλλά τώρα τους ευχαριστεί για το έργο τους

Βραβείο καλύτερης «κωλοτούμπας» θα μπορούσε να δοθεί στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα κυκλοφόρησε βίντεο μέσα από το οποίο ευχαριστεί «όλους αυτούς που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης, για να μείνουμε εμείς ασφαλείς».

Ωστόσο αυτούς τους εργαζόμενους που ευχαριστεί τώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας τους είχε αποκλείσει από την (αργοπορημένη) ειδική συνεδρίαση που πραγματοποίησε τέλη Νοεμβρίου με θέμα την ενημέρωση από επιστημονικούς και υγειονομικούς φορείς σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού στην πόλη.

Τότε μάλιστα πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης απέστειλαν στον Πρόεδρο του ΔΣ, Δρόσο Τσαβλή, κοινή επιστολή διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι δεν κλήθηκαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα. Βέβαια αυτό δεν άλλαξε κάτι. Οι εκπρόσωποι όλων αυτών των εργαζομένων που βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο καθημερινά με τον φονικό ιό αποκλείστηκαν και δεν ακούστηκαν ποτέ σε αυτή την συνεδρίαση με ευθύνη του δημάρχου.

Όσον αφορά τα «ευχαριστώ» του Δήμου Θεσσαλονίκης προς τους εργαζόμενους ίσως ήρθε και λίγο αργοπορημένα – όπως και η ειδική συνεδρίαση για την πανδημία που έγινε αφού η Θεσσαλονίκη ‘’πνιγόταν’’ στον κορωνοϊό- διότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δίνουν μάχη εδώ και μήνες.

Έτσι λοιπόν το να χρησιμοποιείται ο αγώνας των εργαζομένων από κάποιους -που στο πρόσφατο παρελθόν δεν τους έδωσαν καν το δικαίωμα να ακουστούν – είναι αποτυχημένο επικοινωνιακό τρικ.

Μάλιστα, στο βίντεο ο δήμαρχος δεν εμφανίζεται, ίσως γιατί δεν θα ήξερε πως να δικαιολογήσει την «πόρτα» που τους έριξε από την ειδική συνεδριάση.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα