Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕθελοντική δενδροφύτευση και καθαρισμός του χώρου στο Άλσος της Νέας Κρήνης από...

Εθελοντική δενδροφύτευση και καθαρισμός του χώρου στο Άλσος της Νέας Κρήνης από τον σύλλογο ”Μπουμπουλίνα”

Εθελοντική δράση δενδροφύτευσης αναμένεται να πραγματοποιήσει το Σάββατο 6 Απριλίου στις 10:30 το πρωί, στον ελεύθερο χώρο των πρώην καπναποθηκών, στο άλσος της Νέας Κρήνης ο πολιτιστικός σύλλογος Μπουμπουλίνα με την ενεργή συμμετοχή πολιτών, συλλόγων και φορών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι διοργανωτές καλούν όσους συμμετάσχουν στην δενδροφύτευση αναφέροντας πως “Φυτεύουμε δέντρα αγριομουριές, αμυγδαλιές, ελιές, πορτοκαλιές, λεμονιές, βάφουμε τις τσιμεντένιες, μεταλλικές επιφάνειες, τα παγκάκια κλπ..
Προχωράμε στην καλύτερη καθαρότητα ευπρεπισμό του πάρκου. Θέλουμε την συμμετοχή των πολιτών όλοι μαζί σε μια διαρκή διεκδίκηση και προσπάθεια για αναβάθμιση του χώρου σε κοινόχρηστο χώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.”

Παράλληλα σε αυτή κάνουν αναφορά πως διεκδικούν το Άλσος της Νέας Κρήνης (πρώην Καπναποθήκες) 27.379,29 τ.μ. να αποδοθεί στον δήμο Καλαμαριάς και να χαρακτηριστεί ως κοινόχρηστος χώρος πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού, ζητώντας από την διοίκηση του δήμου να προχωρήσει στην διεκδίκηση και να ενημερώσει σχετικά τους πολίτες της Καλαμαριάς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα