Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔύο νέες δομές πρωτοβάθμιας υγείας δημιουργεί ο δήμος Θεσσαλονίκης

Δύο νέες δομές πρωτοβάθμιας υγείας δημιουργεί ο δήμος Θεσσαλονίκης

Δύο νέες δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας δημιουργεί ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ, οι οποίες στεγάζονται στο 7ο και στο 12ο παράρτημα ΚΑΠΗ επί των οδών Ακροπόλεως 14 και Καπετάν Βαγγέλη 4 αντίστοιχα.

Πρόκειται για δράση του δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της άσκησης κοινωνικής πολιτικής. Στο πλαίσιο αυτής ασκούνται δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην στήριξη και ανακούφιση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της πόλης. Οι ιατρικές υπηρεσίες θα παρέχονται από εξειδικευμένους ιατρούς : παθολόγο, καρδιολόγο, παιδίατρο, γυναικολόγο, ΩΡΛ και μικροβιολόγο και θα προσφέρονται σε οικονομικά αδύνατους, ανασφάλιστους, άνεργους και δικαιούχους ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, καθώς και σε ωφελούμενους των ΚΑΠΗ που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Η εξυπηρέτηση των ωφελούμενων θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 2313318643-2313318644.

Τα δημοτικά ιατρεία του δήμου Θεσσαλονίκης τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της ανάπτυξης υποδομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, στεγάζονται επί της οδού Μοναστηρίου 53-55 και επί της οδού Καραϊσκάκη 4 στην Τριανδρία και παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό σε κατοίκους ή δημότες.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα