Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα τα δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε αναλυτικά:

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης τις δράσεις δωρεάν ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε πεζούς από κλιμάκιο ΚΟΜΥ:

Την Τετάρτη 30/6 από τις 9:30 έως 14:30 θα πραγματοποιηθούν rapid test στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10).

Την Πέμπτη και την Παρασκευή 1 και 2 Ιουλίου από τις 9:30 έως τις 14:30 θα πραγματοποιηθούν rapid test στο Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι).

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα και να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Ενημερώνουμε επίσης ότι μπορείτε να κατεβάσετε το αποτέλεσμα της εξέτασής σας από την ιστοσελίδα gov.gr. Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Δήμος Καλαμαριάς

Με την θερμοκρασία να έχει σκαρφαλώσει στα ύψη και την υγρασία να γίνεται πια αποπνικτική, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς, σεβόμενη τόσο τους πολίτες, όσο και τους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ, μεταφέρει τη διαδικασία διενέργειας rapid test στο Θεατράκι της Χηλής. Εκεί, όπου ο χώρος κλιματίζεται, θα διενεργούνται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης covid 19 (rapid tests), σε όσους το επιθυμούν, από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου και ώρες 9:30 με 15:00.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα