Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔωρεάν rapid test και αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν rapid test και αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη. Δείτε πού μπορείτε να κάνετε την επόμενη εβδομάδα.

Δήμος Καλαμαριάς

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν επιτρέπουν την παραμονή μας σε εξωτερικούς χώρους για πολύ ώρα. Θέλοντας να προστατέψει τους πολίτες του από τη ζέστη, αλλά και από τον covid ο Δήμος Καλαμαριάς θα συνεχίσει τη διαδικασία διενέργειας rapid test στο Θεατράκι της Χηλής. Εκεί, όπου ο χώρος κλιματίζεται, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης covid 19 (rapid tests), σε όσους το επιθυμούν, από τη Δευτέρα 5 έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου και ώρες 9:30 με 15:00.

Δήμος Θέρμης

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν rapid test στο ΚΑΠΗ Θέρμης
Την Τρίτη 6 Ιουλίου, στη Σουρωτή στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου.
Την Τετάρτη 7 Ιουλίου στο Κάτω Σχολάρι στο κτίριο της Κοινότητας.
Την Πέμπτη 8 Ιουλίου rapid test θα γίνουν στο ΚΑΠΗ Θέρμης.
Την Παρασκευή 9 Ιουλίου στα Βασιλικά στο χώρο της Κοινότητας.
Οι ώρες διενέργειας των rapid test θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεχίζει τις δράσεις δωρεάν ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε πεζούς από κλιμάκιο ΚΟΜΥ:

• Την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6, 7, 8 Ιουλίου από τις 9:30 έως 14:30 θα πραγματοποιηθούν rapid test στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10).

• Την Παρασκευή 9 Ιουλίου από τις 9:30 έως τις 14:30 θα πραγματοποιηθούν rapid test στο Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι).

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα και να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Ενημερώνουμε επίσης ότι μπορείτε να κατεβάσετε το αποτέλεσμα της εξέτασής σας από την ιστοσελίδα gov.gr. Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα