Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΔυνατότητα εκμάθησης της Κινεζικής γλώσσας παρέχει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Δυνατότητα εκμάθησης της Κινεζικής γλώσσας παρέχει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της Κινέζικης γλώσσας προσφέρει η αντιδημαρχία παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης αξιοποιώντας την ευγενική δωρεά της ένωσης Κινέζων Ελλάδος.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε όλους όσοι είναι δημότες ή κάτοικοι του δήμου Θεσσαλονίκης. Τα απαιτούμενα για την συμμετοχή σε αυτό δικαιολογητικά είναι πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για και φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας για τους κάτοικους του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν τμήματα αρχαρίων, σε ένα τμήμα 15 ατόμων, συνολικής διάρκειας είκοσι ωρών, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα από τις 09:30 μέχρι 10:30 και Τετάρτη από τις 14:00 μέχρι τις 15:0, από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο. Σκοπός του προγράμματος είναι η εκμάθηση βασικών εννοιών, η κατανόηση και η παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων, με την έναρξη υποβολής των αιτήσεων είναι στις 19 Μαρτίου και ώρα 09:00 μέχρι και την συμπλήρωση του τμήματος και των επιλαχόντων. Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα: https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/dev/ Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 01 Απριλίου 2024 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στο κοινωνικό πνευματικό Κέντρο “ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ” του Δήμου Θεσσαλονίκης επί της οδού Σπάρτης 6Α (περιοχή Ευζώνων).

Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική. Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 231331-8662 & 2313318664.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα