Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔολοφονία Άλκη: «Υπέδειξε ποιος σκότωσε τον 19χρονο», υποστήριξε στην απολογία ο...

Δολοφονία Άλκη: «Υπέδειξε ποιος σκότωσε τον 19χρονο», υποστήριξε στην απολογία ο 21χρονος

Ο 21χρονος Έλληνας που συνελήφθη για την δολοφονία του Άλκη μετά την απολογία του στην ανακρίτρια οδηγήθηκε πριν λίγο στις φυλακές.

Στην απολογία του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, φέρετε να υπέδειξε το άτομο που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον Άλκη. Σύμφωνα με τον 21χρονο τα δολοφονικά χτυπήματα τα έκανε άλλο άτομο με μαχαίρι τύπου καραμπίτ και όχι ο ίδιος.

Μάλιστα, ο 21χρονος λέει ότι γνωρίζει που βρίσκεται το «όπλο» του εγκλήματος, το οποίο όπως είπε ο κ. Λύτρας «δεν έχει βρεθεί και έχει υποδείξει που βρίσκεται».

«Ο εντολέας μου δεν οδηγούσε, καθόταν πίσω. Ο εντολέας μου ανέφερε ότι ο συνοδηγός ήταν εκείνος έκανε αυτή την πράξη.  Με το δρεπάνι δεν χτυπήθηκε κανείς. Έχει χτυπηθεί με μαχαίρι, το οποίο λέγεται καραμπίτ, το οποίο δεν έχει βρεθεί και έχει υποδείξει που βρίσκεται, γιατί είπε ότι μετά αυτοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε το πέταξε σε ερημική περιοχή», είπε ο κ.Λύτρας.

Όσον αφορά το δρεπάνι υποστήριξε ότι προκάλεσε μόνο ένα τραύμα σε έναν φίλο του Άλκη και μετά του έπεσε και το έχασε.

«Οφείλουμε να πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη, διότι αντιλαμβανόμαστε ότι πήγανε σε αυτή τη συμπλοκή και ήταν όλοι οπλισμένοι, δεν πήγανε για πλάκα», είπε o κ. Λύτρας και πρόσθεσε πως με ένα συγγνώμη δεν γυρίζει πίσω ο Άλκης.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής προφυλακίστηκαν για το φονικό επεισόδιο έξι κατηγορούμενοι. Αύριο θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα