Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣε ακόμα μια γραμμή της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης τα ηλεκτρικά λεωφορεία

Σε ακόμα μια γραμμή της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης τα ηλεκτρικά λεωφορεία

- Advertisement -

Σε ακόμα μια γραμμή της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης μπαίνουν από την Τρίτη 28 Μαΐου τα νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Πρόκειται για την γραμμή 28 που εκτελεί το δρομολόγιο από τον Τ.Σ. Ευκαρπίας – Σκλαβενίτης δια μέσω του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και των Βυζαντινών νερόμυλων προς τον σταθμό Πανεπιστήμιο, όπισθεν της ΔΕΘ. Συγκεκριμένα σε αυτή θα εισαχθούν  13 ηλεκτρικά λεωφορεία. Συνολικά πλέον με ηλεκτροκίνηση θα εξυπηρετούνται οι λεωφορειακές γραμμές. Αυτές είναι οι γραμμές 21, 29, 20 και 17, που εκτελούν τα δρομολόγια Εύοσμος – Αριστοτέλους, Πολίχνη – Αριστοτέλους, Μενεμένη – Αριστοτέλους και Τριανδρία – Ν. Σ. Σταθμός.

Από την πλευρά του ο ΟΑΣΘ σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει “ο ΟΑΣΘ προχωρά σταθερά σε μία νέα εποχή και τα ηλεκτρικά λεωφορεία αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στα νέα οχήματα δεν έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, παρά μόνον μηχανήματα επικύρωσης εισιτηρίων. Αυτό αποφασίστηκε διότι τους επόμενους μήνες ο ΟΑΣΘ θα περάσει σε ένα σύγχρονο σύστημα είσπραξης κομίστρου, στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε ο εξοπλισμός θα είναι νέας τεχνολογίας, εύχρηστος και φιλικός στη χρήση. Μέχρι τότε, για να μετακινηθούν οι επιβάτες με τα ηλεκτρικά λεωφορεία θα πρέπει να διαθέτουν είτε κάρτα απεριορίστων διαδρομών, είτε εισιτήρια, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται σε περισσότερα από 800 σημεία πώλησης στη Θεσσαλονίκη”.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα