Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Θεσσαλονίκης: Αίτημα μετεγκατάστασης δύο αστυνομικών τμημάτων του κέντρου

Δήμος Θεσσαλονίκης: Αίτημα μετεγκατάστασης δύο αστυνομικών τμημάτων του κέντρου

Το αίτημα του για την μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος Λευκού Πύργου και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, γνωστοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Στέλιος Αγγελούδης.

Πρόκειται για ένα αίτημά που κατέθεσε ο κ. Αγγελούδης κατά την διάρκεια της σύσκεψης στη Θεσσαλονίκη υπό τον υπουργό προστασίας του πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσία των επικεφαλής των αστυνομικών αρχών της πόλης και με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και των δεκατεσσάρων δημάρχων του νομού. Ακόμα ανέφερε πως ως προς το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου θα πρέπει άπαντες να βοηθήσουν στην μετέγκατασταση, καθώς η πλατεία της Αριστοτέλους μετά την σχεδιαζόμενη ανάπλαση, θα πρέπει να έχει την δυνατότητα της απρόσκοπτης κίνησης των πολιτών.

Χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελούδης ανέφερε “Κατέθεσα το αίτημα ώστε όσο πιο άμεσα γίνεται να λυθούν τα κτηριακά θέματα των τμημάτων της πόλης. Θεωρώ τόσο το κτήριο της πλατείας Δημοκρατίας όσο και της Αριστοτέλους θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να μεταστεγαστούν”.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα