Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Αμπελοκήπων–Μενεμένης: Συνάντηση με τα στελέχη του περιοδικού "Σχεδία" για ζητήματα κοινωνικής...

Δήμος Αμπελοκήπων–Μενεμένης: Συνάντηση με τα στελέχη του περιοδικού “Σχεδία” για ζητήματα κοινωνικής ένταξης των ωφελούμενων του κέντρου κοινότητας του κέντρου κοινότητας

Συνάντηση δικτύωσης με τα στελέχη του περιοδικού δρόμου “Σχεδία” πραγματοποίησε το κέντρο κοινότητας με παράρτημα Ρομά του δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης στο πλαίσιο δικτύωσης του με φορείς.

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Τετάρτη 20 Μαρτίου στο παράρτημα Ρομά. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού “Σχεδία” και η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών των συμπολιτών μας, καθώς και η διεύρυνση της συνεργασίας μέσω της ανάπτυξης κοινών δράσεων. Επιπλέον, προτάθηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο την προώθηση της απασχόλησης και τη διασφάλιση της κοινωνικής ένταξης των ωφελούμενων του κέντρου κοινότητας και των πολιτών του δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης. Το παρόν σε αυτή έδωσε και ο αντιδήμαρχος υγείας, πρόνοιας, κοινωνικής πολιτικής και νέας γενιάς του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Σιδηρόπουλος Θεόδωρος, καθώς και της προϊσταμένη τμήματος υγείας , πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής, κα Πασχαλίδου Αικατερίνη.

Επισημένεται πως η “Σχεδία” είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και μέλος του διεθνούς δικτύου εφημερίδων δρόμου (International Network of Street Papers-INSP), το οποίο απαριθμεί 122 περιοδικά δρόμου, σε 41 χώρες, με 14.000 άστεγους, άνεργους πωλητές και 6.000.000 διεθνώς αναγνώστες.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα