Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑυτό είναι ίσως το πιο βρώμικο πεζοδρόμιο της Θεσσαλονίκης! Και δεν φαντάζεστε...

Αυτό είναι ίσως το πιο βρώμικο πεζοδρόμιο της Θεσσαλονίκης! Και δεν φαντάζεστε σε ποιο κεντρικότατο σημείο βρίσκεται! (ΦΩΤΟ)

Το πρόβλημα της καθαριότητας της Θεσσαλονίκης είναι γνωστό, όπως και το ότι τα τελευταία χρόνια αυτό έχει επιδεινωθεί σημαντίκα.

Πολλά σημεία της πόλης μοιάζουν τελείως αφημένα στο έλεος, με σκουπίδια, κατεστραμένες υποδομές καθαριότητας και απόλυτη έλλειψη φροντίδας τους.

Ωστόσο το να υπάρχουν πολύ βρώμικα σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε πολυσύχναστους δρόμους και κεντρικές πλατείες είναι κάτι που εξοργίζει κάθε δημότη της πόλης.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην ομάδα “Σωματείο Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης” στο Facebook, η  βρωμιά που παρουσιάζουν τα πεζοδρόμια στην πλατεία της Καμάρας προκαλεί απελπισία. Σε πολλά σημεία έχει δημιουργηθεί “γλίτσα”με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο για τους διερχόμενους πεζούς.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και οδόςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, εξωτερικοί χώροι και τοίχος από τούβλαΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και τοίχος από τούβλα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα