Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του να βρούμε το παλικάρι»...

Χαλκιδική: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του να βρούμε το παλικάρι» – Βίντεο από το σημείο των ερευνών

Τέταρτη ημέρα ερευνών στη Χαλκιδική για τον 28χρονο. «Ο Θεός να βάλει το χέρι του για να γυρίσουμε το παλικάρι στην οικογένειά του», είπαν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης της Θεσσαλονίκης (Ο.Φ.Κ.Α.Θ).

Τα μέλη της Ο.Φ.Κ.Α.Θ στη Χαλκιδική διέσχιζαν με το σκάφος τους τα τελευταία μέτρα πριν ρίξουν στη θάλασσα το υποβρύχιο drone που θα τους βοηθήσει στις έρευνές τους για τον εντοπισμό του 28χρονου.

Τέταρτη ημέρα σήμερα Τρίτη (12.07.2022), που άνδρες του Λιμενικού και εθελοντές σαρώνουν τη θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής, προκειμένου να εντοπίσουν τον τρίτο της παρέας από τη Βόρεια Μακεδονία.

Βάσει των τελευταίων πληροφορίων που έδωσε στους διασώστες ο 30χρονος Ιβάν που ανασύρθηκε την Κυριακή (10.07.2022) από τη θάλασσα, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της Θεσσαλονίκης (Ο.Φ.Κ.Α.Θ) προσέγγισαν το σημείο όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο 28χρονος.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο που έχει ανεβάσει στο προφίλ του ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας Διασωστών, Χρήστος Ράμος, ο ίδιος μαζί με άλλα δύο άτομα φτάνουν στο σημείο που θέλουν να ερευνήσουν.

Εκεί με τη βοήθεια των καιρικών συνθηκών, οι οποίες την Τρίτη (12.07.2022) είναι αρκετά καλές σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης της Θεσσαλονίκης θα ρίξουν το υποβρύχιο drone προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ίχνη του 28χρονου.

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα