Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: Ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο υπάλληλο του δημου Νέας Προποντίδας

Χαλκιδική: Ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο υπάλληλο του δημου Νέας Προποντίδας

Ένα ασυνήθιστο -για τα δεδομένα της τοπικής κοινωνίας- περιστατικό καταγγέλλει ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς.

Τη νύχτα του Σαββάτου, όταν η πόλη των Νέων Μουδανιών και η ευρύτερη περιοχή δεχόταν ισχυρό πλήγμα από την πρωτοφανή και καταστροφική χαλαζόπτωση, “υπάλληλος του δήμου δέχτηκε από ιδιοκτήτη καταστήματος και συγγενικό του πρόσωπο μία απίστευτη επίθεση ξυλοδαρμού, γιατί δήθεν κινδύνευε η επιχείρηση του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου:

Χθες ο Δήμος μας επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα με ισχυρή βροχόπτωση και πρωτοφανή χαλαζόπτωση. Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης του φαινομένου τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο Αντιδήμαρχος Χάρης Σαρόγλου, η Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Μουδανιών Νατάσα Μάλλου, ο Σύμβουλος της Δ.Κ. Ν. Μουδανιών Στράτος Δολματζής, δύο διευθυντές του Δήμου και εργαζόμενοι του Δήμου με μηχανήματα βρεθήκαμε στα Ν. Μουδανιά.
Παρά την ένταση του φαινομένου και παρά το γεγονός ότι η μεγάλη ποσότητα χαλαζιού δυσχέραινε τη φυσική απορροή του νερού, το αντιπλημμυρικό έργο λειτούργησε και γρήγορα το νερό απορροφήθηκε.
Κι ενώ όλα ήταν υπό πλήρη έλεγχο, υπάλληλος του δήμου δέχτηκε από ιδιοκτήτη καταστήματος και συγγενικό του πρόσωπο μία απίστευτη επίθεση ξυλοδαρμού, γιατί δήθεν κινδύνευε η επιχείρηση του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο.
Ευτυχώς, ο εργαζόμενος ειναι καλά στην υγεία του. Ένας εργαζόμενος που εκείνη τη στιγμη έτρεχε για να προστατεύσει καί την περιουσία του εν λόγω ιδιοκτήτη. Εννοείται πως τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απερίφραστα καταδικαστέες, όποιο κι είναι το κίνητρο.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα