Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤην κάθοδο τους στην Αθήνα ετοιμάζουν οι αγρότες της Χαλκιδικής

Την κάθοδο τους στην Αθήνα ετοιμάζουν οι αγρότες της Χαλκιδικής

Σε θέση μάχης βρίσκονται οι αγρότες που παραμένουν στα μπλόκα, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται να κατέβουν στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, όπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική σύσκεψη της επιτροπής των μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας την Πέμπτη.

Οι αγρότες από το μπλόκο των Νέων Μουδανιών, όπως ανακοίνωσαν με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν σε μαζική συμμετοχή και θα κατέβουν στην Αθήνα με λεωφορείο. Ήδη μετρούν τις δυνάμεις τους και καλούν τους συναδέλφους τους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει τα τρακτέρ στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο κ. Χρυσοχοΐδης κάλεσε τους αγρότες να μεταβούν στην πρωτεύουσα με λεωφορεία και ΙΧ.

Οι εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα, διοργανώνουν πολύμορφες κινητοποιήσεις, με νέα συλλαλητήρια, την ώρα που η κυβέρνηση διαμηνύει πως δεν υπάρχει χώρος για νέες δημοσιονομικές παρεμβάσεις υπέρ των αγροτών.

Οι αγρότες τονίζουν πως ζητούν πραγματικά μέτρα και όχι «ψίχουλα» και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, στέλνοντας μήνυμα στο Μαξίμου ότι όσα τους έταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αρκούν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα