Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤερζής: Υποχρέωση μας η πρόκριση

Τερζής: Υποχρέωση μας η πρόκριση

Ως υποχρέωση βλέπει την πρόκριση του Άρη στον επόμενο γύρο του Conference League ο προπονητής των ”κιτρίνων ” Τόλης Τερζής . Ό Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τον ρόλο του κόσμου της ομάδας αλλά και για τα ατού της αντιπάλου του Άρη

Για την υποχρέωση του Άρη να επικρατήσει και να προκριθεί κόντρα στην Αραράτ, αλλά και τη σημαντική συμβολή του κόσμου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, την παραμονή της ρεβάνς με τους Αρμένιους, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Τόλης Τερζής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αύριο πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Κάναμε ανάλυση του παιχνιδιού και τα λάθη μας στο πρώτο ματς. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση και να κάνουμε αυτό που πρέπει, να είμαστε όπως πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση. Μέσα στην εβδομάδα έκανα αρκετές κουβέντες με τα παιδιά, τόσο συνολικά όσο και τετ α τετ. Θέλουμε τη νίκη, την πρόκριση, να κάνουμε μία πειστική εμφάνιση και να δείξουμε ότι η εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης ήταν μία κακή παρένθεση.

Περιμένουμε επίσης τη συμπαράσταση του κόσμου και εμείς να ανταποδώσουμε, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο»

Για την αντιμετώπιση των εξτρέμ της Αραράτ και τη φιλοσοφία της ομάδας:

«Πρέπει από το πρώτο λεπτό να καταλάβουν ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό. Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο που ετοιμάσαμε στην προπόνηση. Για τους πλάγιους, το εντοπίσαμε από το πρώτο παιχνίδι. Έχουν ταχύτητα μπροστά. Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε τις κόντρες του αντιπάλου. Αύριο θα πρέπει να το κάνουμε ακόμα καλύτερα».

Για το πρώτο πράγμα που δεν του άρεσε στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας και θέλει να το αλλάξει:

«Το πρώτο που δουλέψαμε στις προπονήσεις και θα είναι διαφορετικό, αφορά τις αποστάσεις των γραμμών. Επίσης η πίεση μπροστά όταν χάνουμε τη μπάλα. Να πιέζουμε άμεσα για να μην βγαίνει ο αντίπαλος στην κόντρα».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στην ενδεκάδα:

«Οταν ένα παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά, ψάχνεις να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εικόνα σου και την κατάσταση».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα