Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤαλαιπωρία για κατοίκους στη Θεσσαλονίκη - Χωρίς νερό τέσσερις ημέρες εν μέσω...

Ταλαιπωρία για κατοίκους στη Θεσσαλονίκη – Χωρίς νερό τέσσερις ημέρες εν μέσω καύσωνα

Ταλαιπωρία για κατοίκους στο Κρυονέρι, του Δήμου Λαγκαδά, καθώς λόγω εργασιών γεώτρησης που  βρίσκονται σε εξέλιξή έχουν μείνει  χωρίς νερό -εν μέσω καύσωνα – εδώ και τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λαγκαδά, ”για την οριστική επίλυση του προβλήματος η Δημοτική Επιχείρηση ήδη έχει προχωρήσει σε ενέργειες αξιοποίησης εφεδρικής γεώτρησης, η οποία και αναμένεται να λειτουργήσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία των δημοτών μας και ζητούμε την υπομονή και κατανόησή σας για πολύ λίγες μέρες ακόμη”.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχμετζίδης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, την χρονική στιγμή υπήρξε η δυνατότητα να γίνει η γεώτρηση,  και συνέστησε υπομονή στους πολίτες μέχρι να ολοκληρωθεί ένα έργο τις επόμενες μέρες.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λαγκαδά:

Επανερχόμενοι για πολλοστή φορά στο θέμα της άσκοπης χρήσης νερού, φέρεται σε γνώση των δημοτών – καταναλωτών της Τ.Κ. Κρυονερίου πως, λόγω και της εκτεταμένης λειψυδρίας, παρατηρείται εξαιρετικά μεγάλη πτώση της στάθμης νερού των γεωτρήσεων του οικισμού.

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι κάτοικοι να κάνουν ορθολογική χρήση και να αποφεύγουν την άσκοπη κατανάλωση νερού σε ποτίσματα μπαχτσέδων και κτημάτων με ελιές, αμπέλια και οπορωφόρα δένδρα, πλυσίματα αυτοκινήτων, κατάβρεγμα οδοστρωμάτων κλπ. Σε αντίθετη περίπτωση, η Επιχείρηση θα αναγκαστεί να προβεί σε διακοπή υδροδότησης των ακινήτων αυτών που δεν συμμορφώνονται.

Εν τούτοις, για την οριστική επίλυση του προβλήματος η Δημοτική Επιχείρηση ήδη έχει προχωρήσει σε ενέργειες αξιοποίησης εφεδρικής γεώτρησης, η οποία και αναμένεται να λειτουργήσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία των δημοτών μας και ζητούμε την υπομονή και κατανόησή σας για πολύ λίγες μέρες ακόμη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα