Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤέλος το άγριο ανθρωποκυνηγητό στη Θεσσαλονίκη - Συνελήφθησαν οι κουκουλοφόροι που πηδούσαν...

Τέλος το άγριο ανθρωποκυνηγητό στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν οι κουκουλοφόροι που πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχτηκε από το πρωί της Δευτέρας (8.5.2023) στη Θεσσαλονίκη όταν δύο κουκουλοφόροι εγκλωβίστηκαν σε ταράτσες στο κέντρο της πόλης. Οι δράστες έκαναν τεράστια άλματα από ταράτσα σε ταράτσα σε ζωντανή σύνδεση, ενώ εικάζεται πως εγκλωβίστηκαν μετά από φωτιά σε κατάστημα.

Οι δύο κουκουλοφόροι εγκλωβίστηκαν σε ταράτσες δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα. Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί, καθώς και δημοσιογράφοι.

Οι δύο άντρες έκαναν παρκούρ από ταράτσα σε ταράτσα την ώρα που οι ρεπόρτερ μετέδιδαν ζωντανά το πρωτοφανές περιστατικό. Λίγο πριν τις 7 ο ένας από τους δράστες πήδηξε πάνω σε πυροσβεστικό και άρχισε να τρέχει.

Αστυνομικοί και δημοσιογράφοι έτρεξαν πίσω του και κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Στις ταράτσες γύρω από την εκκλησία του Αγίου Μηνά παρέμεινε ο άλλος κουκουλοφόρος. Ύστερα από διαπραγματεύσεις με την αστυνομία και έναν ιερέα ο άνδρας παραδόθηκε. Μάλιστα, όταν κατέβηκε από την ταράτσα ο ιερέας που βρισκόταν στο σημείο τον αγκάλιασε.

Νωρίτερα ο ένας από αυτούς είχε σκαρφαλώσει στο καμπαναριό του Αγίου Μηνά. Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν οι δράστες άνοιξαν πυροσβεστήρα κατά των αστυνομικών και πέταξαν αντικείμενα στο δρόμο.

Οι δράστες – που ήταν ντυμένοι στα μαύρα και φορούσαν κουκούλες – έκαναν χειρονομίες στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της ΕΡΤ1, φώναζαν στους αστυνομικούς: «Ελάτε να μας πάρετε», ενώ πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα!

Όλα ξεκίνησαν όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας πυροσβεστική και αστυνομία ενημερώθηκαν για φωτιά σε κατάστημα ηλεκτρικών στις 2:30 τα ξημερώματα. Μόλις ξημέρωσε οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο κουκουλοφόρους σε ταράτσα. Σημειώνεται πως η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το μαγαζί.

Δεν έχει γίνει σαφές αν οι κουκουλοφόροι συνδέονται με τη φωτιά στο κατάστημα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα