Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΣυνθήκες για θέαμα και υψηλές αποδόσεις στο Κόνφερενς Λιγκ

Συνθήκες για θέαμα και υψηλές αποδόσεις στο Κόνφερενς Λιγκ

Aναλύσεις και προτάσεις από τα παιχνίδια του Κόνφερενς Λιγκ!Μετά από μια εβδομάδα στη νέα σεζόν ήρθαν και οι πρώτες επιστροφές στη στήλη, με τα κόρνερ χθες στη Β. Ιρλανδία. Σημείο κλειδί το γεγονός της εικόνας. Είχαμε δει ήδη τις ομάδες και έτσι το έργο γίνεται λιγάκι ευκολότερο.

 

Για να είμαι ειλικρινής, όλα τα παιχνίδια της περασμένης Πέμπτης δεν κατάφερα να τα δω. Ο 1ος προκριματικός του Γιουρόπα Λιγκ έχει πάρα πολλές αναμετρήσεις και είναι αφύσικο να έχει κανείς εικόνα από όλες. Μελέτησα όμως τόσο τα reports των αγώνων όσο και το γενικότερο κλίμα των αναμετρήσεων.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Την περασμένη εβδομάδα είχα σταθεί στο υψηλό διπλό της Μιλσάμι στο εκτός με την Πανεβέζις. Σήμερα οι Λιθουανοί είναι ξανά φαβορί, στο εκτός έδρας ματς στη Μολδαβία. Υπάρχει λόγος, όπως κάτι τι που κάνουν άλλωστε οι μπουκ.

Η Πανεβέζις είναι η συνέχεια της Εκράνας στη Λιθουανία. Μια βαριά φανέλα που το 2015 έφτασε στη χρεωκοπία και τη διάλυση. Η τοπική κοινωνία με τη βοήθεια χορηγών έστησαν έναν νέο Σύλλογο, την Πανεβέζις, που σε τρία χρόνια (το 2018) ανέβηκε στην 1η κατηγορία.

Το μπάτζετ για τα δεδομένα είναι σχετικά υψηλό και οι βλέψεις φέτος μεγαλύτερες από τον περσινό αποκλεισμό με δύο ήττες από τη Βοϊβοντίνα. Αρκούν για να είναι φαβορί στη Μολδαβία; Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, αν έπαιζα σημείο, μάλλον προς το 3.20 του άσου θα πήγαινα.

Θα ποντάρω όμως στα γκολ. Αυτά που έγραψα για την Πανεβέζις με κάνουν να θεωρώ πως δεν είναι μια ομάδα που θα πάει να στήσει τοίχος στο εκτός έδρας. Και έτσι δεν συμφωνώ καθόλου με το 2.85 που φτάνει αυτή τη στιγμή το over. Και σαφώς υπάρχει Value και στα lines του 2.75 και over 3 που φτάνει στο 5.00 στην Winmasters. Η Πανεβέζις εκτός έδρας μετρά πέντε σερί over και σε επίπεδο πρωταθλήματος.

 

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, μου φαίνεται τσιμπημένο το 3.30 της Fonbet στη Γκζίρα. Πολύ περισσότερο ως κόντρα στην Ατλέτικ Εσκαλδές, που ούσα μια αδύναμη ομάδα από την Ανδόρα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τιμές φαβορί. Ακόμη και αν δεχτώ πως ήταν ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.Το ένα παιχνίδι στα πόδια θα κάνει καλό στη φιλοξενούμενη, που είχε και αρκετούς νεοφερμένους στην ενδεκάδα της.

 

Ισως λίγο υπερβολικό να μοιάζει και το 4.50 της Ντέρι στη Λετονία, απέναντι στη Ρίγα. Ναι μεν πήραν τη νίκη οι Λετονοί στην Ιρλανδία, αλλά αφενός δεν έδειξαν τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας, αφετέρου προκρίνονται πλέον ακόμη και με ήττα με ένα γκολ διαφορά.

 

Από τα χαμηλά φαβορί, αν έπρεπε να διαλέξω ένα, θα ήταν η Σλίγκο Ρόβερς. Οι Ιρλανδοί έχουν ρυθμό καθώς το πρωτάθλημά τους «τρέχει» έδειξαν πολύ καλύτεροι από τους Ουαλούς της Μπάλα Τάουν και μπορούν να κάνουν το 2 στα 2. Η νίκη σε combo bet με το over 2,5 φτάνει στο 2.25.

Σε παρόμοιες τιμές, στο Λέιρν-Σεν Τζόσεφ, θα προτιμούσα το over στα κόρνερ παρά τα γκολ. Η γηπεδούχος έχασε αρκετούς βασικούς στο μεσοεπιθετικό κομμάτι στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο. Κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πίεση μεν, αλλά δυσκολία στο να βρει γκολ. Όπως και στο 0-0 του πρώτου παιχνιδιού.

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στα πρώτα παιχνίδια ήταν το ιστορικό διπλό της Τρε Φιόρι από το Σαν Μαρίνο στο Λουξεμβούργο, απέναντι στη Φόλα Ες. Στο 1.65 σήμερα το διπλό, με τους μπουκ να μην πιστεύουν πως θα ολοκληρωθεί η υπέρβαση και οι φιλοξενούμενοι θα αποκαταστήσουν την τάξη.

Αυτό λέει και η λογική, αλλά στοιχηματικά το διπλό δεν έχει καμία αξία. Ισως όμως να αξίζει μια ματιά το No goal σε τιμές διπλασιασμού ή το υψηλότερο 2.40 (Novibet) στο ενδεχόμενο να μην δεχτεί γκολ η Φόλα Ες.

Betmarket Επιλογές Κόνφερενς Λιγκ

Mονά

 

14/07 –19:00 Mιλάμι-Πανεβέζις Over 3 (5.00) επί 5 μονάδες στη Winmasters

 

14/07 –20:00 Aτλέτικ Εσκαλδές-Γκζίρα  2 (3.30) επί 7.6 μονάδες στη Fonbet

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα