Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτην αστυνομία ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονη, στην Ημαθία

Στην αστυνομία ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονη, στην Ημαθία

Ο 28χρονος οδηγός παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής , ως υπαίτιος για το τροχαίο που προκάλεσε και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 15χρονης και τον τραυματισμό της 12χρονης αδελφής της και της 37χρονης μητέρας της

Ο 28χρονος εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα 4 μέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε στην Ημαθία και τη φονική παράσυρση μιας 15χρονης μπροστά στη μητέρα και την αδερφή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασυνείδητος οδηγός που μετά το τροχαίο παράτησε το αυτοκίνητό του στο σημείο και έφυγε πεζός χωρίς να σταματήσει να βοηθήσει, δεν συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος. Ο 28χρονος δήλωσε πως είναι στη διάθεση των Αρχών. Επέστρεψε σπίτι του και θα κληθεί για κατάθεση.

Η άτυχη 15χρονη, που πέθανε ακαριαία, εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα μακριά από τη σύγκρουση. Η μητέρα της φώναζε το όνομά της και τότε οι κάτοικοι έσπευσαν να την εντοπίσουν. Βρέθηκε νεκρή 45 λεπτά μετά από έναν ξάδελφό της. Σωτήρια στάθηκε η παρέμβαση του αγοριού της οικογένειας που βλέποντας το όχημα να κατευθύνεται κατά πάνω τους, πρόλαβε να σπρώξει τη μικρή του αδερφή και τη μητέρα του, που τελικά τραυματίστηκαν.

Η 12χρονη αδερφή της νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα κάτω άκρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Βέροιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών. Χθες το βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει επιπλοκές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα