Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτα λευκά η Θεσσαλονίκη: Το έστρωσε στην Άνω Πόλη - Ποιοι δρόμοι...

Στα λευκά η Θεσσαλονίκη: Το έστρωσε στην Άνω Πόλη – Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί (BINTEO)

Άσπρη μέρα είδαν οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών του νομού Θεσσαλονίκης, με τον Χορτιάτη να έχει την τιμητική του, ενώ στα λευκά ντύθηκε και η Άνω Πόλη.

Από τη χιονόπτωση δεν σημειώθηκαν προβλήματα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και γενικότερα στην κυκλοφορία των οχημάτων εκτός από δύο περιπτώσεις όπου οι δρόμοι έκλεισαν λόγω ολισθηρότητας γύρω από τον Χορτιάτη.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου 20/1 η Τροχαία Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων, ότι διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

  • Από την 17.20 ώρα της 20/01/2024 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου.
  • Από την 18.00 ώρα της 20/01/2024 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό (02) Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου.
  • Από την 20.30 ώρα της 20/01/2024 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Ξηροχωρίου – Προχώματος, στο τμήμα από τη διασταύρωση Βαθυλάκκου – Αγιονερίου έως τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Ξηροχωρίου, Δήμου Χαλκηδόνος.

Σημειώνεται ότι από την χιονόπτωση δημιουργήθηκαν και προβλήματα, με οδηγούς να μένουν αποκλεισμένοι στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης–Σερρών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα