Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠρόστιμο σε γιατρό από τη Θεσσαλονίκη που πήγαινε στην εφημερία του νοσοκομείου

Πρόστιμο σε γιατρό από τη Θεσσαλονίκη που πήγαινε στην εφημερία του νοσοκομείου

Σύμφωνα με την καταγγελία του γιατρού παθολόγου Αθηνόδωρου Παυλίδη, οι αστυνομικοί του έκοψαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στα διόδια των Μαλγάρων την Κυριακή 3 Ιανουαρίου.

Ο γιατρός είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης αλλά εργάζεται στο νοσοκομείο Βέροιας ως παθολόγος, «στον τομέα δηλαδή που έχει αφιερωθεί “ψυχή τε και σώματι” στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19», όπως σημειώνει ο Ιατρικός Σύλλογος.

Στα διόδια υπήρχε αστυνομικό μπλόκο, το οποίο παρά το γεγονός ότι ο γιατρός τους επέδειξε την ιατρική ταυτότητα καθώς και το πρόγραμμα εφημεριών του νοσοκομείου Βέροιας, του επέβαλαν πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, σημειώνει ότι εάν ήταν όντως άσκοπη μετακίνηση, δεν έπρεπε να του επιτραπεί η συνέχιση της διαδρομής. Ο γιατρός όμως μετέβη  κανονικά στο νοσοκομείο Βέροιας και εφημέρευσε.

Ο ΙΣΗ, καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που σχετίζονται με το περιστατικό να επιληφθούν, ώστε να μην ξαναζήσουμε ανάλογες ατυχείς καταστάσεις και καταλήγει: «Τα χειροκροτήματα στους “ήρωες” της πανδημίας πρέπει να έχουν και έμπρακτη εφαρμογή και να μην είναι μόνο λεκτικές ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα