Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠαρολί σε απόδοση άνω του 11,00

Παρολί σε απόδοση άνω του 11,00

Τέσσερα σημεία από όλη την Ευρώπη έχει στο παρολί του Σαββάτου του το Betmarket.gr σε απόδοση που ξεπερνά το 11,00.

Επιλογές από την Premier League, την Primera Division, αλλά και διαφορετικές κατηγορίες περιλαμβάνει το παρολί του Σαββάτου (9/3/24).

Πλήρη δράση έχουμε σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης μιας και εφόσον μπήκαμε στην άνοιξη, η μάχη της κορυφής, αλλά και της παραμονής δίνει και παίρνει. Σε αυτές τις συνθήκες, η αγαπημένη σας φετινή στήλη, το παρολί του Σαββάτου (9/3/24) είναι και πάλι εδώ για να σας δώσει τις επιλογές του.

Ας δούμε, λοιπόν, την ανάλυση των αγώνων για το παρολί του Σαββάτου (9/3/24).

Μόρκαμ – Ρέξαμ (17:00)

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι περισσότερο γνωστοί από την σειρά του Disney+, όμως και στην πραγματικότητα τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Η Ρέξαμ είναι στην 3η θέση της League Two και δικαίως κάνει όνειρα για άνοδο, ακόμα και απευθείας. Βέβαια, εκτός έδρας έχει τα θέματα της, μιας και μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά ματς μακριά από την έδρα της. Χαρακτηριστικό είναι πως στην βαθμολογία μόνο με τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι στην 11η θέση.

Η Μόρκαμ είναι στη μάχη της εισόδου στα playoffs. Είναι στην 8η θέση και ισοβαθμεί με την Γουόλσολ, οπότε όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της σεζόν, τόσο θα αυξάνεται και η πίεση για θετικά αποτελέσματα. Πόσω δε μάλλον στην έδρα της, στην οποία έχει μονάχα 3 ήττες σε όλη τη σεζόν.

Ο παράγοντας έδρα παίζει τεράστιο ρόλο για τις δύο ομάδες. Η Μόρκαμ δεν χάνει καθόλου εύκολα (7-7-3 εντός), η Ρέξαμ δεν κερδίζει εκτός, οπότε θα πάμε με κάλυψη. Η επιλογή του 1Χ έχει απόδοση 1,83 στην Fonbet.

Κάντιθ – Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15)

Δεν βιώνει και την καλύτερή της περίοδο η φιλοξενούμενη, μιας και νιώθει την ανάσα της Μπιλμπάο για την 4η θέση. Παράλληλα, όμως, έχει και τον αγώνα με την Ίντερ μεσοβδόμαδα, εκεί όπου θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζει σε πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Η Κάντιθ παλεύει με… σφεντόνες κόντρα σε οπλοπολυβόλα, αν και μάζεψε δύο πολύτιμους βαθμούς κόντρα σε Βαγιεκάνο και Θέλτα.

Εύκολα ή δύσκολα η Ατλέτικο θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δεν πιστεύουμε απαραίτητα στη νίκη της, αλλά περισσότερο στο ότι θα φτάσει τουλάχιστον δύο φορές στον τελικό στόχο. Είναι τέτοια η αμυντική λειτουργία της Κάντιθ που δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Το over 1,5 της Ατλέτικο έχει απόδοση 1,97 στην Fonbet και θα μπει στο παρολί του Σαββάτου (9/3/24).

Γκόριτσα – Χάιντουκ (18:15)

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Κροατίας. Οι φιλοξενούμενοι δίνουν τη δική τους μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Ριέκα και έχοντας στο +4 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Προφανώς, λοιπόν, δενυπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, μιας και ήδη πόνεσε η ισοπαλία από την Βαραζντίν, στην οποία ξέσπασε αμέσως μετά για το Κύπελλο με 5-0. Η Γκόριτσα από την άλλη δεν έχει κάποιο ουσιαστικό στόχο, μιας και είναι στο μέσον της βαθμολογίας και αρκετά μακριά, τόσο από τις ευρωπαϊκές θέσεις, όσο και από τον υποβιβασμό.

Η Γκόριτσα μετρά 7 ήττες στα τελευταία 8 ματς για το πρωτάθλημα. Η Χάιντουκ από την άλλη μετρά δύο σερί ήττες μετά την ισοπαλία με την Βαραζντίν. Συνεπώς, θέλει να… τριτώσει το καλό και με παραγωγική εμφάνιση. Γι’ αυτό και θα πάμε στο διπλό με το over 1,5 σε απόδοση 2,00.

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ (19:30)

Και εδώ έχουμε ματς όπου η μία από τις δύο συμμετέχουσες θα παίξει μεσοβδόμαδα για τους «16» του Champions League. Στην προκειμένη, όμως, οι «κανονιέρηδες» σκορπούν τρόπο με τον τρόπο που παίζουν και όσα κάνουν την φετινή σεζόν, θέλοντας να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την Premier League. Η Μπρέντφορντ από την άλλη πανηγύρισε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τσέλσι. Αν θέλουμε, όμως, να είμαστε κυνικοί, δεν σκότωσε δα και κανένα θηρίο. Επιβεβαίωσε, όμως, για ακόμα μία φορά την ικανότητα της να πετυχαίνει γκολ, αλλά και το πρόβλημα της στην άμυνα.

Η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, όμως πιστεύουμε πως το ματς θα έχει και γκολ. Θα πάμε, λοιπόν, στον άσο με το over 2,5 σε απόδοση 1,58 για να κλείσουμε το παρολί του Σαββάτου (9/3/24).

Το Παρολί του Σαββάτου (9/3/24) – BetMarket Επιλογές

/3, 17:00           ΑΓΓ2   Μόρκαμ – Ρέξαμ         1Χ @1,83

9/3, 17:15        ΙΣΠ1    Κάντιθ – Ατλέτικο Μαδρίτης    Over 1,5 Ατλέτικο @1,97

9/3, 19:15        ΚΡΟ1  Γκόριτσα – Χάιντουκ   2 και over 1,5 @2.00

9/3, 19:30        ΑΓΓΠ   Άρσεναλ – Μπρέντφορντ        1 και Over 2,5 @1,58

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα