Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠαρολί σε απόδοση άνω του 10,00

Παρολί σε απόδοση άνω του 10,00

Επιλογές από την Αγγλία, την Κροατία και την Κύπρο έχει το παρολί του Σαββάτου του BetMarket.gr σε απόδοση άνω του 10,00.

Τέσσερις επιλογές από την Αγγλία, την Κύπρο και την Κροατία έχουμε εντοπίσει για το παρολί του Σαββάτου (16/3/24) σε αποδόσεις άνω του 10,00.

Η καθιερωμένη στήλη του Σαββάτου, στην οποία έχει δείξει ιδιαίτερη αγάπη φέτος είναι και πάλι μαζί σας. Το παρολί του Σαββάτου (16/3/24) επιστρέφει με εμπνεύσεις από ενδιαφέροντα πρωταθλήματα που κρύβουν δυνατά σημεία.

Ας δούμε, όμως, την ανάλυση των αγώνων και τα σημεία για το παρολί του Σαββάτου (16/3/24).

Σλάβεν Μπελούπο – Ριέκα (16:00)

Σε τραγική κατάσταση οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα. Η Σλάβεν Μπελούπο αγνοεί τα θετικά αποτελέσματα εδώ και πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα, με την τελευταία της νίκη να ανάγεται στις αρχές Φεβρουαρίου. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως έχει καταγράψει 14 γκολ παθητικό, έχοντας πετύχει μόλις 6. Αντίθετα, η Ριέκα συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς για να γράψει ιστορία. Στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Όσιγιεκ δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα και καθάρισε από νωρίς το ματς.

Δεν ξέρουμε πως μπορεί αυτή η Σλάβεν Μπελούπο να σταματήσει το τρένο της Ριέκα. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παίζουν πλέον για να γράψουν ιστορία, όντας παράλληλα παραγωγικοί. Περιμένουμε νίκη τους και μάλιστα με γκολ. Το διπλό με το over 1,5 έχει απόδοση 1,87 στην Stoiximan.

Ρέξαμ – Τρανμίρ (17:00)

Παραμένει στην έδρα της η ομάδα της Ουαλίας και θέλει να ξεχάσει το συντομότερο δυνατό το μεσοβδόμαδο 0-0 κόντρα στην Χάροουγκεϊτ. Οι γηπεδούχοι βέβαια πήραν ένα τεράστιο διπλό την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Μόρκαμ και έδειξαν πως είναι ικανοί να παίρνουν αποτελέσματα και μακριά από το γήπεδο τους. Αντίθετα η Τρανμίρ είναι τελείως αναποτελεσματική μακριά από το σπίτι της. Χαρακτηριστικό είναι πως διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη βαθμολογία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όσο για την φόρμα της, έχει τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη.

Δύσκολα πιστεύουμε πως μπορεί να έχει δεύτερη σερί απώλεια βαθμών στο γήπεδο της η Ρέξαμ. Η Τρανμίρ άλλωστε δεν μας πείθει πως μπορεί να της βάλει δύσκολα. Ο άσος έχει απόδοση 1,60.

Χάιντουκ Σπλιτ – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (18:10)

Επιστροφή στην Κροατία και πάμε στον αγώνα της 2ης στην βαθμολογία Χάιντουκ κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του Μάρκο Λιβάγια είναι σε τρομερή φόρμα, μιας και παραμένει αήττητη από τον Φεβρουάριο, έχοντας 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η απόσταση από την πρωτοπόρο Ριέκα είναι μόλις στους 2 βαθμούς και σε αυτό το κυνήγι της κορυφής είναι προς το παρόν συνεπέστατη. Η Λοκομοτίβα τα πηγαίνει πολύ καλά κόντρα στις αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, εξ ου και η υψηλή της θέση στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν με σχετική ευκολία δίχτυα, όμως κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους έχουν θέματα.

Η Χάιντουκ θα έχει την πίεση του αποτελέσματος, με δεδομένο πως ο αγώνας της είναι μετά από αυτόν της Ριέκα. Η Λοκομοτίβα εκτός έδρας είναι πιεστική, αλλά δυσκολεύεται να πάρει αποτέλεσμα, ειδικά κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Βλέπουμε παιχνίδι με γκολ πάντως και νίκη στο φινάλε της Χάιντουκ. Ο άσος με το over 1,5 έχει απόδοση 1,70 και θα μπει στο παρολί του Σαββάτου (16/3/24).

Πάφος – Άρης Λεμεσού (19:00)

Κλείνουμε το παρολί του Σαββάτου (16/3/24) με μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη από τα πλέι οφς της Κύπρου ανάμεσα σε δύο ποιοτικές επιθετικά ομάδες. Η Πάφος πήρε ένα πολύ σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ανόρθωσης και είναι πλέον στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Άρης Λεμεσού από την άλλη επικράτησε του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ και μείωσε στο τρίποντο από την κορυφή.

Έχουμε δύο ομάδες που σκοράρουν με συνέπεια, αλλά αμυντικά έχουν τα θεματάκια τους. Πιστεύουμε πως το φινάλε του αγώνα θα μας βρει με πάνω από τρία γκολ. Γι’ αυτό και θα πάμε στο Over 2,5 σε απόδοση 2,10 στην Stoiximan.

Το Παρολί του Σαββάτου (16/3/24) – BetMarket Επιλογές

16/3, 16:00 ΚΡΟ1 Σλάβεν Μπελούπο – Ριέκα 2 και over 1,5 @1,87

16/3, 17:00 ΑΓΓ2 Ρέξαμ – Τρανμίρ 1 @1,60 (Σε ισχύ η Π.Π.)

16/3, 18:10 ΚΡΟ1 Χάιντουκ Σπλιτ – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 1 και over 1,5 @1,70

16/3, 19:00 ΚΥΠ1 Πάφος – Άρης Λεμεσού Over 2,5 @2,10

Συνολική απόδοση: 10,68

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα