Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠαναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τα προγνωστικά του αγώνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τα προγνωστικά του αγώνα

 

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ αποτελεί το ντέρμπι της 7ης αγωνιστική και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής είναι αναμφίβολα το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και στο Betmarket θα βρείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD (19:30)

Ανάλυση Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (1-4), ξεκουράζοντας μάλιστα και κάποιους βασικούς παίκτες. Αυτό, σίγουρα ανέβασε ξανά την ψυχολογία και έδιωξε κάπως τον προβληματισμό που υπήρχε μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (1-2). Σε γενικότερο πλαίσιο όμως, ο Γιοβάνοβιτς ναι μεν θα έχει και σήμερα το δύσκολο έργο της διαχείρισης του ροστερ, δεδομένου ότι ακολουθεί και το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα (05/10), αλλά το πρωτάθλημα τον ενδιαφέρει αρκετά και δεν μπορεί να πάει σε ένα ντέρμπι σαν το σημερινό, έχοντας στο μυαλό οτιδήποτε άλλο.

Από τους «πράσινους» περιμένουμε να πιέσουν τον ΠΑΟΚ και να μην του επιτρέψουν να χτίσει ρυθμό, ενώ σίγουρα θα προσπαθήσουν να καθορίσουν αυτοί τον ρυθμό του αγώνα. Σχετικά με τις απουσίες, δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Αϊτόρ, Πάλμερ – Μπράουν και Σπόραρ.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και κέρδισε πολύ εύκολα τον Βόλο (3-0), κάνοντας μάλιστα και ροτέισον. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο, οπότε είχε την ευχέρεια να κάνει διαχείριση δυνάμεων στην επανάληψη. Σήμερα δίνει το δεύτερο ντέρμπι του για φέτος, πρώτο εκτός έδρας, όμως η αλήθεια είναι πως αν εμφανιστεί όπως παρουσιάστηκε στα τελευταία παιχνίδια, θα έχει πολλές πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Την Πέμπτη (05/10) ακολουθεί ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, αυτό κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφόυρτης, όμως σίγουρα στο μυαλό του Λουτσέσκου υπάρχει μόνο το σήμερα.

Από τους φιλοξενούμενους περιμένουμε ένα προσεκτικό μεν πλάνο στο πρώτο μέρος, το οποίο πιθανότατα θα είναι αναγνωριστικό, αν και επιθετικά αναμένεται να κινηθούν με ταχύτητα και έχοντας ως σκοπό να φτάσει η μπάλα στους μεσοεπιθετικούς, οι οποίο έχουν αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου το σύνολο των δημιουργιών.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά

Πρόκειται για ένα πραγματικά δυνατό ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες είναι φορμαρισμένες, έχουν εξαιρετικούς προπονητές και αμφότερες έχουν υψηλούς στόχους. Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα τελευταία και με το διπλό να ξεπερνά το 4.50 υπήρχαν σκέψεις για να κινηθούμε προς τα εκεί, όμως δύσκολα κοντράρεις τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στα προγνωστικά στοιχήματος, η πρώτη επιλογή με ενδιαφέρον είναι το Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 2.08 στη Winmasters. Οι δύο ομάδες είναι πολύ αποτελεσματικές επιθετικά και τελευταία δεν έχουν αρκετή συνέπεια στην άμυνα, οπότε το αμφίτερμα είναι αξιόλογο.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Ο Κίριλ Ντεσπότοφ είναι ίσως η πιο πολύτιμη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ και σίγουρα η πιο επιδραστική, καθώς ο Βούλγαρος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, συμμετέχει ενεργά στο επιθετικό κομμάτι και δείχνει πως είναι εκτελεστής. Την ίδια ώρα, αιχμή του δόρατος στην επίθεση του Παναθηναϊκού είναι ο Ιωαννίδης, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Συνεπώς, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην επιλογή «Ντεσπότοφ Over 0.5 προσπάθεια στην εστία & Ιωαννίδης Over 0.5 προσπάθεια στην εστία» που προσφέρεται μέσω της επιλογής BetBuilder της Stoiximan, σε απόδοση 2.40.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

01/10, 19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Goal/Goal @2.08

01/10, 19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Ντεσπότοφ Over 0.5 προσπάθεια στην εστία & Ιωαννίδης Over 0.5 προσπάθεια στην εστία @2.40

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα