Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟ Αντόνιο Μπαντέρας έφυγε από τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Ο Αντόνιο Μπαντέρας έφυγε από τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Ο Αντόνιο Μπαντέρας αναχώρησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για 25 μέρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Enforcer».

Ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός αναχώρησε στις 6:30 το πρωί, σύμφωνα με τη σελίδα omorfa taxidia, με το ιδιωτικό τζετ για το σπίτι του στη Μάλαγα.

“Στο ιδιωτικό αεροσκάφος της φωτογραφίας φορτώνονται οι τελευταίες αποσκευές και περιμένει τον διάσημο επιβάτη του για να αναχωρήσει. Είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας, για τον οποίο τα γυρίσματα στην ταινία «The Enforcer» που γίνονται στην Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκαν. Έτσι σήμερα το πρωί ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός αναχώρησε για το σπίτι του στη Μάλαγα.
Το ιδιωτικό τζετ, ένα Gulfstream G200 Galaxy, ανήκει στην αυστριακή εταιρεία ενοικίασης αεροσκαφών Avcon Jet.
Η παρουσία του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη, παρ΄ όλο που ήταν απολύτως διακριτική, αναστάτωσε την πόλη καθώς για μια ακόμη φορά συγκρούστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η λογική με την μιζέρια της πόλης.
Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα δούμε και άλλους διάσημους ηθοποιούς στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή για γυρίσματα κινηματογραφικών παραγωγών”, αναφέρει η σελίδα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα