Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΟΦΗ – Βόλος: Η έδρα παίζει το ρόλο της

ΟΦΗ – Βόλος: Η έδρα παίζει το ρόλο της

Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Βόλο ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Superleague και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Με το παιχνίδι ΟΦΗ – Βόλος (24/11/23) ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά.

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 (18:15)

Ανάλυση ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ για ακόμη δεν κατάφερε να κερδίσει και πλέον δεν έχει τρίποντο στα τέσσερα (0-2-2) τελευταία παιχνίδια του. Αυτό το αρνητικό σερί έφερε και την αντίδραση του κόσμο, με τον αρχηγό Βούρο και τον προπονητή Νταμπράουσκας να επικοινωνούν με τον κόσμο. Ο Λιθουανός τεχνικός είχε χρόνο να δουλέψει τις αδυναμίες της ομάδας και να την προετοιμάσει ενόψει του σημερινού αγώνα, στον οποίο η νίκη είναι μονόδρομος.

Όσον αφορά το παιχνίδι του, περιμένουμε να ελέγξει τον ρυθμό και να κυριαρχήσει, ενώ πιθανότατα η προσέγγιση του θα είναι επιθετική. Σχετικά με τις απουσίες, απόντες θα είναι οι Μπάκιτς και Τοράλ.

Ανάλυση Βόλος

Ο Βόλος ηττήθηκε από τον Άρη (0-2), έχοντας κακή εικόνα και επέλεξε να προχωρήσει σε αλλαγές, με τον Κώστα Μπράτσο να αποχωρεί και τον Λόπεθ να επιστρέφει στον πάγκο. Συνεπώς, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν μεν τη θετική επίδραση που φέρνει συνήθως ένας νέος προπονητής, όμως μπαίνοντας σε νέες συνθήκες, βρίσκονται σε φάση προσαρμογής.

Εκτός των άλλων, τους έχει χτυπήσει την πόρτα και η ατυχία, καθώς μετά τη ρήξη χιαστών του Μάριου Σιαμπάνη, ο έτερος τερματοφύλακας, Σίμος Παπαδόπουλος, υπέστη ρήξη μηνίσκου, με αποτέλεσμα μόνος διαθέσιμος να είναι ο Κόστιτς. Τέλος, τραυματίας είναι και ο Μπερτόλιο.

ΟΦΗ – Βόλος: Προγνωστικά

Ξεκάθαρο φαβορί ο ΟΦΗ, ο οποίος υπερτερεί ποιοτικά και το τάιμιγνκ είναι ξεκάθαρα υπέρ του. Οι Κρητικοί ξέρουν τη θέλουν από την αναμέτρηση και αναμένεται να αγωνιστούν αποκλειστικά για τη νίκη, ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα και έχοντας κυριαρχικό ρόλο στο παιχνίδι. Όλοι φαίνεται να έχουν αντιληφθεί πως το τρίποντο σήμερα είναι επιτακτική σημασίας κι έτσι περιμένουμε την αντίδραση και την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Συνεπώς, θα πάμε με τον άσο στα μελετημένα προγνωστικά, ο οποίος βρίσκεται σε απόδοση 1.78, στη Betsson.

ΟΦΗ – Βόλος: Προγνωστικά 24/11/23

24/11, 18:15 ΟΦΗ – Βόλος 1 @1.78

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα