Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝέα στάση εργασίας των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ και σήμερα Τετάρτη

Νέα στάση εργασίας των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ και σήμερα Τετάρτη

Σε νέα στάση εργασίας προχωρούν αύριο Τετάρτη 20 Ιουλίου οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα. Στο μεταξύ, παράνομη κρίθηκε από το δικαστήριο τόσο η σημερινή στάση εργασίας, όσο και η στάση εργασίας της Παρασκευής.
Η ανακοίνωση της διοίκησης

«Το Συνδικάτο Εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Θ. συνεχίζει να ταλαιπωρεί άδικα τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Εμμένει σε μια ακόμη παράνομη και ανυπόστατη «κινητοποίηση» σε βάρος των επιβατών και της Θεσσαλονίκης. Καιρός να αναλογιστεί τις ευθύνες του έναντι της κοινωνίας που χρηματοδοτεί τον Ο.Α.Σ.Θ», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, με τα δικαστήρια να τις βγάζουν παράνομες πρωτόδικα.

«Συνεχίζουμε κανονικά τις στάσεις εργασίας για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας. Ας μην ξεχνάμε ότι και σε άλλες στάσεις εργασίας που προκηρύξαμε, πρωτόδικα κρίθηκαν παράνομες, όμως στο Εφετείο δικαιωθήκαμε», είχε δηλώσει ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας.

«Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική. Όλοι πρέπει να καταλάβουν πως οι αποφάσεις και οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται», είχε δηλώσει στο thestival.gr ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, προσθέτοντας ότι τα αιτήματα των εργαζομένων έχουν δρομολογηθεί και είναι θέμα «λίγων ημερών» να ικανοποιηθούν.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα