Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΛύγισε ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ

Λύγισε ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ

Με ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ χάνοντας με 3-0 σετ από τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και το Κύπελλο της διοργάνωσης League Cup Νίκος Σαμαράς. Αν και στον πρώτο τελικό οι <<ασπρόμαυροι>> πήραν το παιχνίδι με 3-2 σετ, ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή στον δεύτερο τελικό και με καθαρή νίκη είναι ο κάτοχος του τίτλου. Για πρώτη φορά στην ιστορία ο δεύτερος τελικός της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ. Από μεριάς ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καλμαζίδης προτίμησε να εντάξει στο ρόστερ τον Ράιλι Μπάρνς αντί του Πάβελ Πέριτς.

Της Δέσποινας Παπαδοπούλου.

Στο 1ο σετ και οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά, όμως ο Παναθηναϊκός πήρε γρήγορα ένα προβάδισμα τριών πόντων (7-4). Οι <<ασπρόμαυροι>> πίεσαν αρκετά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο (13-13) με άσσο του Μπράουν. Οι πράσινοι ανέβασαν ρυθμούς και άνοιξαν την διαφορά στους τέσσερις (21-17). Με επίθεση του Βαν Ντεν Ντρις  ο Παναθηναϊκός πήρε με άνεση το σετ, με 25-19 και το 1-0.

Στο 2ο σετ οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα μια διαφορά τριών πόντων (5-2). Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 8-8 ύστερα από λάθος επίθεση του Ραγκέλ. Από κει και πέρα πήγαιναν χέρι- χέρι, μέχρι το τέλος του σετ όπου ο Ράπτης σταμάτησε στο μπλοκ τον Κουμεντάκη για το 27-25 και το 2-0

Στο 3ο σετ οι πράσινοι κράτησαν τον καλό ρυθμό τους και κυριάρχησαν στο παιχνίδι. Με τον Πρωτοψάλτη να βρίσκεται σε καλή μέρα, δυσκόλεψε την άμυνα του ΠΑΟΚ και άνοιξε μια διαφορά τεσσάρων πόντων (9-5). Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και μείωσε την διαφορά στον πόντο (22-21). Ωστόσο δεν κατάφερε να σπάσει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού και με άουτ επίθεση του Ούντρις οι πράσινοι πήραν το ματς με 25-23 και 3-0.

Τα σετ: 25-19, 27-25, 25-23

Παναθηναϊκός : Γιάγκομπσεν, Στάλεκαρ, Ραγκέλ, Ανδρεόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ντε Ντρις και λίμπερο ο Γκαράς.

ΠΑΟΚ : Ουόλς,  Μπράουν. Πετρέας , Κουμεντάκης,  Μπαρνς , Ούντρις,  και λίμπερο ο Κοκκινάκης.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα