Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘρήνος στη Θεσσαλονίκη – Πέθανε εκπαιδευτικός από κορονοϊό

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη – Πέθανε εκπαιδευτικός από κορονοϊό

Τη θλίψη σκόρπισε  η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Σταματίου. Ο εκπαιδευτικός είχε νοσήσει από κορονοϊό και δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη.

«Από σήμερα η εκπαιδευτική μας κοινότητα είναι φτωχότερη», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Γ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, αποχαιρετώντας τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη Σταματίου.

«Θα λείψει σε όλους μας ,το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό ταξίδι , αγαπητέ μας συνάδελφε, θα είσαι για πάντα μια όμορφη και γλυκιά ανάμνηση στο μυαλό και στην καρδιά των συναδέλφων και των μαθητών σου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από σήμερα η εκπαιδευτική μας κοινότητα είναι φτωχότερη. Έφυγε από κοντά μας άδικα και πρόωρα, ο αγαπητός μας συνάδελφος Παναγιώτης Σταματίου, εξαιτίας του φονικού ιού, αλλά και όλων αυτών που τον άφησαν να δρα ανεξέλεγκτα.

Ο Παναγιώτης αποτελούσε κόσμημα και πρότυπο εκπαιδευτικού σε όλες τις σχολικές μονάδες που εργάστηκε. Ακούραστος, έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του για την μόρφωση των μαθητών και την ποιοτικότερη λειτουργία του σχολείου.

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, πάντα με το χαμόγελο, ταπεινός και ήρεμος, απορροφούσε τις εστίες σύγκρουσης και ένωνε με την αγάπη του μαθητές και συναδέλφους. Θα λείψει σε όλους μας ,το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Η σχολική κοινότητα που μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε, το 2ο ΓΕ.Λ. Συκεών, η ΕΛΜΕ μας, που πάντα αποτελούσε σεβαστό μέλος μας, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μας συναδέλφου. Καλό ταξίδι , αγαπητέ μας συνάδελφε, θα είσαι για πάντα μια όμορφη και γλυκιά ανάμνηση στο μυαλό και στην καρδιά των συναδέλφων και των μαθητών σου!

Το Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα