Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την φοιτήτρια – Αγωνία...

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την φοιτήτρια – Αγωνία για την 21χρονη

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη την άτυχη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για Έλληνα που συνεχίζει να κρύβεται…

Πιο κοντά στη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού στη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ταυτοποιηθεί με τις Αρχές να θεωρούν θέμα χρόνου, τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Αμέσως μετά την παράσυρση στο ύψος της Καμάρας, ο ίδιος ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε.

Εγκατέλειψε το αυτοκίνητο παρακάτω, πήρε τις πινακίδες και χάθηκε από την περιοχή. Με τις κάμερες ασφαλείας να «ξεσκεπάζουν» τις κινήσεις και να προδίδουν ορισμένα από αυτά που προσπάθησε να κρύψει.

Πηγές έλεγαν στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι ο οδηγός έχει ταυτοποιηθεί. Είναι Έλληνας και αναζητείται στη Θεσσαλονίκη. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν είναι μεγάλης ηλικίας. Χθες έγιναν δύο προσαγωγές υπόπτων χωρίς όμως να προκύψει κάτι και αφέθησαν ελεύθεροι. Ακόμη δεν έχει παρέλθει η διάρκεια του αυτοφώρου, καθώς η παράσυρση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 02:00 Νοεμβρίου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της έρευνας μετέφεραν το όχημα που βρέθηκε χθες στην Περιφερειακή οδό, στην έξοδο προς Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά, και ταυτοποιήθηκε ότι εμπλέκεται στο συμβάν, προκειμένου να το ερευνήσουν και να το ελέγξουν για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Στο στόχαστρό τους έχει μπει και η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης, ερευνώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας. Η κοπέλα, φοιτήτρια Κτηνιατρικής, παραμένει διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα