Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη - Σοκαρισμένος ο οδηγός του ΟΑΣΘ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό...

Θεσσαλονίκη – Σοκαρισμένος ο οδηγός του ΟΑΣΘ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από νεαρούς: “Με χτυπούσαν στο κεφάλι και το σώμα” (ΦΩΤΟ)

Δεν μπορεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από νεαρούς, ένας πενηντάχρονος οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης δρομολογίου της γραμμής 72, στην περιοχή της Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννη Δήμκα, τον χτύπησαν με βαρβαρότητα με λαστιχένιο γκλοπ, καθώς έχει σημάδια σε όλο του το σώμα.

Σοκαρισμένος ο οδηγός του ΟΑΣΘ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από νεαρούς: “Με χτυπούσαν στο κεφάλι και το σώμα”

Όλα άρχισαν όταν επιβάτες του αστικού λεωφορείου παραπονέθηκαν στον οδηγό για τη φασαρία που έκαναν περίπου 20 νεαροί επιβάτες και έτσι αυτός προχώρησε σε μία απλή παρατήρηση, για να κάνουν ησυχία.

Οι δράστες περίμεναν μέχρι το λεωφορείο να αδειάσει και επιτέθηκαν στον οδηγό λίγες στάσεις πριν το αστικό φτάσει στον τερματικό σταθμό. Οι δράστες χτύπησαν σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα τον οδηγό ο οποίος δεν πρόλαβε να αμυνθεί ή να βγει από τη θέση του.

«Μόλις φτάσαμε στην κεντρική πλατεία της Μηχανιώνας, με πλησίασαν και με εγκλώβισαν στη θέση του οδηγού. Δεν μπορούσα να φύγω, άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι και σε όλο μου το σώμα», είπε ο οδηγός σε κατάσταση σοκ.

Επειδή το λεωφορείο βρισκόταν σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή, δεν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο οδηγός, όταν οι δράστες αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες, ενώ έχει κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα