Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: οπαδικό επεισόδιο-Mε τραύμα πολύ κοντά στην καρδιά ο 35χρονος (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: οπαδικό επεισόδιο-Mε τραύμα πολύ κοντά στην καρδιά ο 35χρονος (ΦΩΤΟ)

Ο 35χρονος  φέρει τραύματα στα χέρια, τα πόδια, αλλά και ένα κοντά στην καρδιά.

 

Οι χούλιγκανς έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα της Κυριακής (29.10.2023) και κρατούσαν αλυσίδες, ξύλα και τσεκούρια!  Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του τραυματία, ο 35χρονος που εργάζεται στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, είχε πάει εκείνο το βράδυ ως πελάτης με την παρέα του. Ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος να δέχεται χτυπήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντα του newsit.gr

 

«​Το θύμα, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινή έξοδο με φίλους του, δέχτηκε επίθεση από οργανωμένη ομάδα 30 ατόμων, όπου 10 – 12 εξ’ αυτών οπλισμένοι με τσεκούρια, τέιζερ και αλυσίδες τον χτυπούσαν προσπαθώντας να τον πετύχουν σε ζωτικά σημεία του σώματος και κυρίως στο κεφάλι» ανέφερε στο newsit.gr, ο δικηγόρος του τραυματία Θοδωρής Καραγιάννης.

Μάλιστα ήταν τόσο ισχυρή η απόφαση τους «να τελειώσουν τη δουλειά» που αφού έφυγαν επέστρεψαν πάλι και «του επιτέθηκαν ξανά» καταλήγει ο κύριος Καραγιάννης.

Ο δεύτερος δικηγόρος του τραυματία, Σωκράτης Μπρόζος, δήλωσε στο newsit.gr πως: «Δυστυχώς κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα των αδικοχαμένων νεαρών Νάσου, Άλκη, Μιχάλη και επιθυμούν και άλλους νεκρούς».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα