Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Νηπιαγωγείο γέμισε με ακαθαρίες γάτας - Οργισμένοι οι γονείς καταγγέλλουν...

Θεσσαλονίκη: Νηπιαγωγείο γέμισε με ακαθαρίες γάτας – Οργισμένοι οι γονείς καταγγέλλουν άθλιες συνθήκες (ΦΩΤΟ)

Η οργή των γονέων έχει ξεχειλίσει μετά τις ακαθαρσίες από τις γάτες που γέμισε ο εξωτερικός χώρος έντος του νηπιαγωγείου στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Μιλούν για ακατάλληλες συνθήκες που υπάρχουν στον χώρο λόγω της αντικατάστασης του υλικού που πλέον αντι για άμμο υπάρχει βοτσαλάκι ενώ έπρεπε να υπάρχει τάπητας.

Χαρακτηριστικό των συνθηκών που υπάρχουν στο 4ου Νηπ. Πυλαίας , είναι και το γεγονός ότι ένα παιδάκι μετα την επιστροφή του στο σπίτι από το νηπιαγωγειο βρέθηκε ένα τσιμπούρι το οποίο αφαιρέθηκε από παιδοχειρούργο.

Αναλυτικά η καταγγελία των γονέων

“Με την έναρξη της φετινής χρονιάς το βασικό θέμα που συζητείται και προβληματίζει όλους τους γονείς του νηπιαγωγείου είναι το θέμα με τις ακαθαρσίες από τις γάτες στον εξωτερικό χώρο έντος του νηπιαγωγείου ,που πλέον αντι για άμμο υπάρχει βοτσαλάκι, μετα την αντικατάσταση που προχωρήσατε την περυσινή χρονιά.

Και ενώ είχαμε ενημερώσει στο αρχικο μας μήνυμα στις 30/01/2023(κάτωθι με κίτρινο φόντο η σχετική αναφορά) ότι η λύση αυτή δε θα αποδώσει, κρίνατε λανθασμένα, ότι με τη λύση αυτή (μάλλον ως πιο εύκολη και μη κοστοβόρα για εσάς)θα λύνατε το πρόβλημα.Τα παιδιά ενημερώνουν τους γονείς ότι βρίσκουν συνεχώς ακαθαρσίες.Επισυνάπτω φωτογραφίες με ακαθαρσίες από τις γάτες στο χώρο με το βοτσαλάκι.

Επίσης στο πόδι από ένα παιδάκι ,μετα την επιστροφή του στο σπίτι από το νηπιαγωγειο βρέθηκε ένα τσιμπούρι ,(όλοι γνωρίζουμε ότι το τσιμπούρι παρασιτεί σε γάτες και σκυλιά)το οποίο αφαιρέθηκε από παιδοχειρούργο. Η κατάσταση είναι απελπιστική για δημόσιο νηπιαγωγείο του έτους 2023 στην Ελλάδα και οι ευθύνες για ότι συμβεί από εδώ και στο εξής βαραίνουν τους αρμόδιους υπευθύνους και μόνο. Κάναμε αρκετή υπομονή,την υποτιθέμενη λύση που δώσατε, ένω είχαμε αναφέρει ότι δεν θα απέδιδε ,την εφαρμόσατε αβίαστα, και βρισκόμαστε πάλι στο ίδιο σημείο ,δηλαδή να υπάρχει ενεργή εστία μόλυνσης των παιδιών στο χώρο που κάνουν το διάλειμμα τους, εντός του χώρου του νηπιαγωγείου.

Παρακαλούμε θερμά για τελευταία φορά να απομακρυνθεί ο χώρος που αποτελεί το ΄΄αποχωρητήριο΄΄ των γατών και να βρεθεί μια λύση που να λύνει οριστικά το πρόβλημα(στην ουσία να τοποθετηθεί ο γνωστός τάπητας για ασφαλές παιχνίδι).

Οι γονείς, είμαστε όλοι σε αναμονή των δράσεων σας ,το συντομότερο.Δεν θα περιμένουμε μεχρι να αρρωστήσει κάποιο παιδι.

Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθούμε νομικά για να διασφαλίσουμε την υγεία των παιδιών.”

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα