Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Και έκτη ανήλικη εμπλέκεται στην επίθεση της 15χρονης - Η...

Θεσσαλονίκη: Και έκτη ανήλικη εμπλέκεται στην επίθεση της 15χρονης – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έπειτα από καταγγελία ανήλικης κοπέλας στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας, για επίθεση που έλαβε χώρα σε βάρος της, οδήγησαν στην ταυτοποίηση έξι (6) εμπλεκόμενων  ατόμων.

 

Πρόκειται για συνομήλικες της παθούσας, οι οποίες βραδινές ώρες της (29-01-2024), στην περιοχή της Τούμπας, την προσέγγισαν και αφού την οδήγησαν, παρά τη θέλησή της, σε πυλωτή οικοδομής, μία εξ’ αυτών της επιτέθηκε ασκώντας σωματική βία, άλλη την έφτυσε και οι υπόλοιπες κατέγραφαν τις προαναφερόμενες πράξεις με τα κινητά τους τηλέφωνα, αναρτώντας το υλικό σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

 

Συνελήφθησαν, έπειτα από σχετική ενημέρωση των κ.κ. Εισαγγελέων Ανηλίκων και Ποινικής Δίωξης, πέντε εκ των ανήλικων κοριτσιών, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της έκτης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για σωματικές βλάβες, παραβίαση της νομοθεσίας περί δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και παράβαση του νόμου περί αποδεικτικής ισχύος των αστυνομικών ταυτοτήτων.

 

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν επτά (7) εκ των γονέων των προαναφερόμενων κοριτσιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα