Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλία: Έφοδος των ΜΑΤ στο μπλόκο των αγροτών στον Ε65 (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλία: Έφοδος των ΜΑΤ στο μπλόκο των αγροτών στον Ε65 (ΦΩΤΟ)

Έφοδο στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 στην Θεσσαλία πραγματοποίησαν νωρίτερα το απόγευμα τα ΜΑΤ για να απομακρύνουν τους αγρότες βρίσκονταν πεζοί σε αυτόν.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να απομακρύνουν τους αγωνιζόμενους αγρότες από την Εθνική Οδό Ε65, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κ. Κώστα Τζέλα, να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι ο κ. Άρης Πολυγένης, μέλος του ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) και να συλληφθεί ένας αγρότης.

Μάλιστα οι αγωνιζόμενοι βιοπαλαιστές αγρότες της Καρδίτσας ακούγονται να φωνάζουν στους αστυνομικούς “Μην ρίχνεις, μην ρίχνεις” την ώρα που φέρονται να δέχονται την απρόκλητη επίθεση των των ΜΑΤ, στην Εθνική οδό Ε65.

Από την πλευρά τους οι αγρότες της Καρδίτσας φώναζαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις διαμαρτυρόμενοι για την επίθεση “Πού ήσασταν στις πλημμύρες, όταν πνιγόταν ο Παλαμάς και τα άλλα χωριά της περιοχής;”. Παράλληλα η ενωτική ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων νομού Καρδίτσας καλεί σε εκ νέου συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., στο χώρο του μπλόκου, στον κόμβο του Ε-65 Καρδίτσας. Στο πλευρό τους βρίσκεται και ο βουλευτής του ΚΚΕ, κ. Γιώργος Λαμπρούλης.

Πηγη:thessaliatv.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα