Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕλεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον διανομέα στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον διανομέα στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε  τον 47χρονο διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα,όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη. Αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.  Η μητέρα του άτυχου διανομέα  εμφανίστηκε οργισμένη για τον οδηγό που τον παρέσυρε. Σε δηλώσεις της αναφέρει  χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου δούλευε. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση».

Διαβάστε κι εδώ: Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες «φωτιά» για τη φονική παράσυρση του ντελιβερά – Νέα διάσταση στην τραγωδία

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το δυστύχημα.

Την 30-10-2021 και ώρα 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός.Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του δεύτερου οδηγού.Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα (4) σταθμευμένα οχήματα. Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη.Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη για τον τραγικό θάνατο του διανομέα.

Στις 09.00 το πρωί, διανομείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στις 11.00 το πρωί, μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα συγκεντρωθούν στο ΕΚΘ, όπου θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα