Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕικόνες ντοκουμέντα για τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο της Θεσσαλονίκης - Η στιγμή...

Εικόνες ντοκουμέντα για τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο της Θεσσαλονίκης – Η στιγμή που ο υπάλληλος σηκώνει τα χέρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα μία ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη με τον δράστη να βουτάει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Εικόνες από τον εφιάλτη του υπαλλήλου…

Θρασύτατη ληστεία σε ψιλικατζίδικο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου, στην περιοχή των Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης κατάφερε να αιφνιδιάσει τον υπάλληλο που δεν αντιστάθηκε. Μπήκε μέσα, έβγαλε το μαχαίρι που κρατούσε και ταχύτατα κατάφερε να αδειάσει το ταμείο. Το χτύπημα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, με το υλικό να βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών που το αναλύουν.

Συγκεκριμένα, στις 22:30 ένα άτομο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, έβγαλε μαχαίρι στον υπάλληλο, στην οδό Αγίου Στεφάνου και απέσπασε 750 ευρώ μετρητά από το ταμείο.

Στο υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr βλέπουμε τον άτυχο υπάλληλο να έχει σηκώσει τα χέρια, με τον δράστη να κρατάε μαχαίρι. Αμέσως μετά ο νεαρός κουκουλοφόρος αρχίζει να ψάχνει για χρήματα και όταν τα βρίσκει παίρνει τον δρόμο της εξόδου.

 

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα