Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕθνική Ομάδα: «Κόπηκαν» Κώστας Αντετοκούνμπο και Τολιόπουλος

Εθνική Ομάδα: «Κόπηκαν» Κώστας Αντετοκούνμπο και Τολιόπουλος

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει στο Άμπου Ντάμπι, σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει Παγκοσμίου, τις ΗΠΑ (18/8) και Γερμανία (19/8). Μετά απ’ τους δύο αγώνες, θα προκύψει και η τελική 12αδα ενόψει Μουντομπάσκετ.

Μετά τη σημερινή (13/8) προπόνηση στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Ιτούδης, ανακοίνωσε τους 14 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Άμπου Ντάμπι.

Απ’ τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού απουσιάζουν οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού τέθηκε οριστικά εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η τελευταία εκτίμηση των γιατρών που τον παρακολουθούσαν όλο το διάστημα της εντατικής προσπάθειας που έκανε ακολουθώντας ταυτόχρονα πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομικής εκγύμνασης, ήταν ότι δεν προλαβαίνει να είναι στην επιθυμητή κατάσταση τις ημέρες της διοργάνωσης και κατόπιν αυτού, τέθηκε εκτός συνέχειας.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο παίκτης, από τους 15 που συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας, ο οποίος «κόπηκε» από τη συνέχεια. Στο τέλος της προπόνησης εισέπραξε τις ευχαριστίες του κόουτς για την ουσιαστική του συμβολή στη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα. «Η εμπειρία ήταν συναρπαστική, όπως πάντα στην Εθνική ομάδα. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό από την πρώτη μέρα, νιώθω μέλος της ομάδας και εύχομαι να είμαι και σε επόμενες κλήσεις και προσπάθειες και η θετική μου σκέψη θα είναι μαζί της για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο», είπε ο Τολιόπουλος, ο οποίος θα προπονηθεί και αύριο και θα αποχαιρετίσει την ομάδα.

Οι 14 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή είναι οι:

Kώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Τόμας Γουόκαπ, Γιώργος Τσαλμπούρης και Μανώλης Χατζηδάκης.

πρώτο θεμα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα